ایا اسپیرین در کاهش خطر ابتلابه بیماری های قلبی موثر است ؟

معمولا از اسپیرین به منظور کاهش درد های خفیف و پایین اوردن تب استفاده میشود .همچنین اسپیرین در برابر تاثیر پلاکت ها مقاوت میکند که به انعقاد خون کمک میکنند و همین مورد تعداد سکته ها و حملات قلبی را کاهش میدهد.

پلاکت ها برای زندگی انسانها حیاتی هستند زیرا کمبود انها باعث خونریزی شدید و مرگ خواهد شد ولی همین پلاکت ها در انعقاد بیش از اندازه خون هم موثرند و این حالت رگهای خونی را می بندد و خطر بروز مشکلات خطرناک مانند حملات قلبی،سکته  و امبولیسم ششی را افزایش میدهد .بنابراین باید تعادلی بین عدم انعقاد و انعقاد شدید و بیش از اندازه خون وجود داشته باشد.

هنوز میزان تاثیر داروی اسپیرین در پیشگیری از بروز سکته ها و حملات قلبی مشخص نیست و این مبحث بسیار جدال برانگیز شده است. تاکنون 7 مورد بررسی بروی میزان تاثیر اسپیرین بر امکان پشیگیری از بروز حملات قلبی انجام گرفته است و افراد شرکت کننده نیز سابقه ابتلا به بیماری های قلبی نداشته اند .

دوز مصرفی این ازمایشات برای شرکت کنندگان بین 50 تا 500 میلی گرم بوده است و هیچ کدام از این ازمایشات نتیجه مثبتی را گزارش نگردند به جز یکی از انها که نشان داد مصرف زیاد  اسپیرین باعث افزایش احتمال خونریزی میشود .

با توجه به موارد یاشد شده،مصرف اسپیرین فقط برای پیشگیری اولیه از بروز سکته ها و حملات قلبی برای مردان پیشنهاد شده است که در معرض ابتلای به دیابت و یا بیماری های قلبی عروقی میباشند .
افرادی که در طی 10 سال به میزان 10 درصد امکان ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را داشته اند،در این دسته قرار میگیرند .ولی راهبردهای قلب و عروق جامعه اروپایی مصرف اسپیرین برای پیشگیری های اولیه را پیشنهاد نمیکند .

برای افراد یکه سابقه ابتلا به سکته قلبی و یا حملات قلبی  و یا دیگر بیماری های انعقادی خون را داشته اند،اسپیرین بسیار موثر است و انها میتوانند به میزان 75 میلی گرم تا 162 میلی گرم از اسپیرین مصرف کنند و مصرف ان را ادامه دهند مگر اینکه اسپیرین برای ابتلا به سایر بیماری ها مضر باشد .مزایای مصرف این دارو باید بیش از معایب ان باشد .

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران