اگر دوست دارید همیشه باهوش باشید و به این منظور اقداماتی انجام می دهید – به عنوان مثال روزانه یک جدول حل می کنید و یا تست هوش انجام می دهید – اما در عین حال  برخی عادت های روزانه بر روی هوش و میزان IQ شما تاثیر می گذارند. در ادامه به برخی از این عادت ها می پردازیم. 


1.    اضطراب 


نگرانی در مورد مسائل مالی، پروژه های کاری و سعی برای حفظ زندگی اجتماعی منجر به ایجاد هورمون های استرس می شود. استرس زیاد نه تنها باعث عملکرد ضعیف مغز می شود، بلکه خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را نیز تشدید می کند. تغییرات هورمونی که باعث استرس می شوند نیز بر روی هوش و IQ تاثیر می گذارند. 


2.    چاقی و اضافه وزن 


تحقیقات نشان داده اند که چاقی در میانسالی منجر به ضعیف شدن عملکرد شناختی شده و خطر ابتلا به زوال عقل را در سنین بالا افزایش می دهد. طی بررسی هایی که در این زمنیه انجام شد، محققان نوعی ارتباط بین چاقی و کم شدن توانایی ذهنی و فکری در نوجوانان و بزرگسالان را کشف کردند. اما هنوز مشخص نشده که آیا بروز این مشکل مربوط به خود چاقی است یا به مشکلات همراه با چاقی مربوط می شود. 


3.    به مصرف قند زیاد 


قند نه تنها باعث چاق شدن و افزایش دور کمر می شود، بلکه مصرف میزان بالای آن بر روی سلول های مغز تاثیر می گذارد. بررسی ها نشان داده که افراد مبتلا به دیابت بیش از دیگران به زوال عقل و آلزایمر دچار می شوند. تاثیر منفی قند بر روی مغز به دلیل افزایش التهاب است. رژیم غذایی حاوی قند زیاد بر روی عملکرد مغز و توانایی های شناختی تاثیر می گذارد. 


4.    انجام چند کار همزمان 


نوشتن یک ایمیل کاری و صحبت کردن همزمان با یک همکار و خوردن نهار ممکن است برای خیلی از ما عادی باشد. اما انجام همزمان این چند عمل بر روی پردازش های انجام شده در مغز تاثیر می گذارد. لوب های جلوی پیشانی ما موتورهای مهمی هستند که دارای قدرت محدودی برای پردازش هستند. اگر بیشتر از توانایی مغز کارهای همزمان و مختلف انجام دهید، مغز دچار مشکل شده و گاهی متوقف می شود (درست شبیه کامپیوتر که در هنگام انجام چند عملکرد مختلف متوقف می شود.). 


5.    سیگار کشیدن یا سپری کردن زمان با فرد سیگاری 


حتی اگر خودتان سیگاری نیستید، دود سیگار دیگران هم بر روی مغز شما تاثیر می گذارد. قرار گرفتن طولانی مدت در مقابل دود سیگار باعث بالا رفتن سطح مونوکسید کربن در بدن می شود و ر نهایت این گاز جایگزین اکسیژنی می شود که برای مغز و بدن حیاتی است. 


6.    سفرهایی با مسافت های طولانی و رفتن به مکان هایی با زمان محلی متفاوت 


سفر به مناطق مختلف ریتم شبانه روزی طبیعی را در بدن مختل می کند. تغییر ساعت محلی در این سفرها علاوه بر اینکه باعث مختل شدن خواب شده و بر روی تغذیه و تنظیمات هورمونی تاثیر می گذارد، یکی از مهم ترین منابع استرس در بدن است. 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران