1.    آیا افسردگی یک بیماری روی و روانی محسوب می شود؟ 
بله، افسردگی بالینی یک بیماری روحی جدی، اما قابل درمان می باشد. این بیماری نوعی شرایط پزشکی است و نه یک ضعف شخصی. به علاوه بسیار رایج است. 
افسردگی اساسی یک سندروم بالینی است که بیش از 6.7 درصد از جمعیت بالای 18 سال را در امریکا تحت تاثیر قرار داده است. برخی برآورد کرده اند که افسردگی اساسی ممکن است بیش از 15 درصد باشد. هر کسی ممکن است در دوره ای از زندگی به دلیل فقدان یا کم شدن عزت نفس احساس ناراحتی و اندوه کند، اما افسردگی بالینی که افسردگی اساسی نیز نامیده می شود، به تشخیص و درمان های حرفه ای نیاز دارد. 
2.    آیا کودکان هم به افسردگی مبتلا می شوند؟ 
بله. همان عوامل بروز افسردگی در بزرگسالان، عامل بروز افسردگی در کودکان نیز می شود. این عوامل عبارتند از: تغییر در سلامت جسمی، رویدادهای زندگی، وراثت، محیط و اختلالات شیمیایی مغز. 
افسردگی در کودکان با ناراحتی ها و عواطف روزمره متفاوت است. کودکان افسرده دچار تغییرات مداوم در رفتار خود می شوند که سبک طبیعی زندگی را بر هم می زند و معمولا با ارتباطات فرد با دیگران تداخل پیدا می کند. این کودکان در مدرسه، انجام تکالیف، علائق و برقراری رابطه با اعضای خانواده و دوستان دچار مشکل می شوند. افسردگی در کودکان احتمال بروز بیش فعالی (ADHD)، اختلال وسواس و اختلال سلوک را نیز افزایش می دهد. 
3.    آیا کم خوابی یا بیخوابی منجر به افسردگی می شود؟ 
خیر. تنها بیخوابی منجر به افسردگی نمی شود، اما در تشدید بیخوابی نقش دارد. بیخوابی ناشی از بیماری یا مشکلات شخصی افسردگی را تشدید می کند. ناتوانی در به خواب رفتن نیز یکی از مهمترین علائم افسردگی است. عوامل رایج در بروز افسردگی عبارتند از: 
•    سابقه خانوادگی ابتلا به افسردگی
•    یک واکنش غیر طبیعی به از دست دادن عزیز، طلاق یا جدایی. 
•    اختلافات بین فردی 
•    سوء استفاده های فیزیکی، جنسی یا احساسی
•    رویدادهای مهم در زندگی، مانند تغییر خانه، فارغ التحصیل شدن، بازنشستگی و غیره. 
•    بیماری جدی. بیماری های مزمن و جدی منجر به بروز افسردگی می شوند. برخی از این بیماری ها عبارتند از سرطان، بیماری قلبی، سکته مغزی، HIV، پارکینسون وغیره. 
•    سوء مصرف مواد مخدر. مصرف مواد مخدر یا استفاده از الکل منجر به تغییرات در خلق و خو شده که مشابه افسردگی یا دیگر اختلالات روحی است. به علاوه برخی افراد دچار مشکل سوء مصرف مواد نیز دچار افسردگی، اختلال دو قطبی یا دیگر مشکلات روحی می شوند، به ویژه زمانی که مواد مخدر به آنها نرسد. 
•    انزوای اجتماعی یا طرد شدن از خانواده، دوستان و دیگر گروه ها. 
4.    آیا برای درمان های سنتی افسردگی جایگزینی وجود دارد؟ 
هر روش درمانی که علمی، مستند و بی خطر و تاثیر گذار باشد، روش جایگزین محسوب می شود. روش های جایگزین شامل بخش های مختلفی هستند، از جمله رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و بهبود شرایط روحی. برخی از این روش ها برای درمان افسردگی موثر هستند. 
گاهی ورزش کردن به عنوان یک درمان جایگزین در نظر گرفته می شود و تا کنون اشکال مختلف افسردگی، افسردگی خفیف تا شدید، را درمان کرده است. 
برخی دیگر از درمان های جایگزین عبارتند از طب سوزنی، مراقبت کایروپراکتیک، یوگا، هیپنوتیزم، بیوفیدبک، آروماتراپی، داروهای گیاهی، ماساژ و بسیاری روش های دیگر. اگر به هر یک از این روش ها علاقمند هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. 
5.    چگونه می توان تشخیص داد که آیا افسردگی باعث بروز بیماری شده یا بیماری باعث بروز افسردگی شده است؟ 
بیماری هایی که منجر به افسردگی می شوند، معمولا مزمن و مهم هستند. زمانی که بیماری منجر به افسردگی می شود، معمولا درد طولانی مدت بروز می کند یا تغییر ناگهانی در سبک زندگی وجود دارد. 
افسردگی به روش های مختلف باعث بروز بیماری می شود. مانند استرس های روانی، افسردگی می تواند سیستم ایمنی را ضعیف کند (سلولهایی که درگیر مبارزه با بیماری می شوند و سلامت شما را حفظ می کنند.) و منجر می شود که فرد به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا بیشتر مبتلا شود. در این شرایط معمولا فرد دچار دردهای مستمر و بدون دلیل می شود. افسردگی نیز ممکن است باعث بروز علائم دیگر بیماری ها شود یاعلائم بیماری موجود را تشدید کند. به هرحال در زمان بروز افسردگی بسیار مهم است که به پزشک مراجعه کنید و با وی مشورت کنید. 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران