استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد یکی از روش های پر طرفدار و توصیه شده توسط متخصصان پوست می باشد. نتایج مطلوب لیزر درمانی طی چند جلسه کوتاه حاصل می شود. لیزر درمانی خیلی سریع انجام می شود و هیچ درد و ناراحتی ندارد یا درد ناشی از آن خیلی کم است. نتیجه این روش نیز شگفت انگیز است. روش لیزر درمانی دردسرها و زحمات دیگر روش های سنتی را ندارد.

فرایند لیزر درمانی چگونه انجام می شود؟

لیزر انرژی متمرکز ناشی از نور با طول موج خاص می باشد. انتخاب طول موج برای لیزر و رسیدن به نتیجه مطلوب و پیشگیری از آسیب های پوستی بسیار مهم است. طول موج و انرژی لیزر به داخل پوست نفوذ کرده و بدون آسیب رساندن به بافت اطراف، فولیکول مو را غیرفعال می کند. زمانی که فولیکول در دوره فعال رشد خود می باشد، با جذب انرژی لیزر از بین می رود.

آیا نتیجه استفاده از لیزر دائمی می باشد؟

پس از هر جلسه لیزر درمانی رشد موهای زائد کاهش چشمگیری خواهند داشت. پس از چند جلسه رشد موهای زائد متوقف شده یا خیلی کم می شود. با این حال هیچ دستگاه لیزر درمانی نمی تواند ادعا کند که موهای زائد را به طور دائم از بین می برد. تغییرات هورمونی که به دلیل حاملگی یا یائسگی رخ می دهد، باعث رشد موهای جدید می شود. به علاوه برخی داروها نیز رشد موها را افزایش می دهند. تکرار جلسات لیزر درمانی برای از بین بردن موهای رشد کرده بهترین کار می باشد.

آیا استفاده از لیزر دردناک است؟

لیزر درمانی از دیگر روش های استفاده شده برای رفع موهای زائد، مانند الکترولیز، استفاده از وکس و نخ اصلاح، درد کمتری دارد. دستگاه های جدید لیزر درمانی از یک سیستم اسپری برودتی استفاده می کنند که از گرم شدن بیش از حد سطح پوست جلوگیری می کند. افرادی که دارای موی تیره، درشت و متراکم هستند، انرژی لیزر را بیشتر از افرادی که موی روشن و نازک دارند حس می کنند. به طور کل لیزر درمانی قابل تحمل تر می باشد.

مقاله مرتبط: آیا لیزر موهای زاپد با درد همراه است؟

چند جلسه لیزر درمانی لازم است؟

معمولا برای رسیدن به نتیجه مطلوب 6 تا 10 جلسه لیزر درمانی لازم است. برخی افراد در بخش هایی از بدن خود به بیشتر از جلسه ردمان نیاز دارند. رنگ پوست، رنگ مو، بافت مو، ضخامت مو، ضخامت پوست، عمق فولیکول و بخش تحت درمان عواملی هستند که بر روی لیزر درمانی، نتیجه و تعداد جلسات آن تاثیر می گذارند. از بین بردن موی تیره با استفاده از لیزر بسیار آسان تر از موهای روشن است. موی سفید و جوگندمی با هیچ دستگاه لیزر درمانی از بین نمی روند، زیرا انرژی لیزر جذب فولیکول مو نمی شود.

مقاله مرتبط: لیزر موهای زاپد در چند جلسه انجام می گیرد؟

آیا لیزر درمانی دارای عوارض جانبی می باشد؟

یکی از رایج ترین عوارض مربوط به لیزر درمانی تیرگی یا روشنی موقت رنگ پوست می باشد. این خطرات با اجتناب از قرار گفتن طولانی مدت در برابر نور خورشید به مدت یک هفته قبل و بعد از لیزر درمانی قابل پیشگیری می باشد. قبل از بیرون رفتن از خانه باید از کرم ضد آفتاب روی بخش های لیزر شده استفاده شود. به علاوه کرم ضد آفتاب هر دو ساعت یک بار تجدید شود.

آیا همه می توانند از لیزر درمانی برای رفع موهای زائد خود استفاده کنند؟

در زمان بارداری و مصرف برخی داروها استفاده از لیزر درمانی توصیه نمی شود، زیرا برخی داروها عوارض جانبی لیزر را افزایش می دهند. در صورت ابتلا به برخی بیماری ها قبل از شروع لیزر درمانی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

مقاله مرتبط: لیزر موهای زاپد در دوران بارداری و شیردهی

چگونه برای جلسه لیزر درمانی آماده شوم؟

برای دست یابی به نتیجه مطلوب و آمادگی برای جلسات لیزر درمانی اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. موهای منطقه ای که قرار است تحت درمان قرار بگیرد، یک روز قبل از هر جلسه اصلاح کنید.
  2. بین جلسات لیزر درمانی از وکس، نخ اصلاح، الکترولیز یا کرم های موبر استفاده نکنید.
  3. یک هفته قبل و یک هفته بعد از هر جلسه از قرار گرفتن در مقابل نور خورشید اجتناب کنید و همچنین از دستگاه های سولار استفاده نکنید.
  4. به طور مرتب از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
  5. یک هفته قبل از هر جلسه از مصرف داروهای حساسیت زا اجتناب کنید.

مقاله مرتبط: چگونه برای لیزر موهای زاپد آماده شویم؟

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران