واکسن درمانی نمی تواند آلرژی را درمان کند، اما می تواند علایم را کاهش دهد.

 

در صورت داشتن آلرژی شدید و یا علایم بیش از 3 ماه در هر سال، واکسن درمانی و تزریق بهترین گزینه درمانی است. هنگامیکه فرد نمی تواند داروهای آلرژی را به دلیل عوارض جانبی و یا تعامل با داروهای دیگر تحمل کند، این گزینه ی درمانی بسیار مفید است.

 

نوعی ایمونوتراپی ( واکسن درمانی یا ایمن درمان ) آلرژی وجود دارد که در آن به سیستم ایمنی بدن آموخته می شود تا بیش از حد به محرک آلرژیک واکنش نشان ندهد. هر تزریق دارای مقدار کمی ماده ی آلرژی زا، مانند گرده، است. با گذشت زمان، دوز بیشتر می شود، به طوری که حساسیت بدن به آرامی نسبت به آن محرک کمتر می شود.

 

در مرحله " ایجاد "، یک یا دو بار در هفته به مدت چند ماه تزریق انجام می شود. برخی افراد، در چند هفته اول شروع به بهبودی می کنند. هر چند، این فرایند ممکن است چند ماه طول بکشد.

 

هنگامی که به موثر ترین دوز برسید، تحت عنوان " دوز نگهدارنده "، برای 3 تا 5 سال هر 2 تا 4 هفته یک تزریق انجام می شود. در نهایت، نیاز به تزریق نخواهد بود و متوقف می شود_ مگر آنکه به محیطی تازه با محرک های آلرژی زای جدید نقل مکان شود.

 

در اغلب موارد، واکسن درمانی آلرژی عوارض جانبی ندارد_ بجز، قرمزی و تورم خفیف پوست در محل تزریق. از آنجا که این واکسن ها ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کنند، واکسن درمانی در مطب پزشک انجام می شود و بیمار حدود 30 دقیقه در مطب می ماند تا در صورت بروز واکنش مراقبت های لازم انجام گیرد.

 

به جای تزریق، ایمونوتراپی را می توان با قرص زیرزبانی انجام داد؛ تاثیر هر دو یکسان است، با این تفاوت که قرص را می توان در خانه مصرف کرد و نیاز به مراجعه به مطب پزشک نیست.

 

 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران