سوراخ شدگی معمولا باعث بروز خونریزی شدید نمی شود. به نظر می رسد این نوع زخم بلافاصله بسته می شود. اما این امر به این معنا نیست که زخم نیازی به درمان ندارد. چنین زخمی، مانند سوراخ شدن به وسیله ناخن، به دلیل خطر ابتلا به عفونت خطرناک است. برای مراقبت از چنین زخمی اقدامات زیر را انجام دهید: 
1.    دست های خود را بشویید: این کار از بروز عفونت پیشگیری می کند. 
2.    جلوی خونریزی را بگیرید: با استفاده از باند یا پارچه تمیز بر روی زخم فشار ملایمی وارد کنید. 
3.    زخم را تمیز کنید: زخم را با آب تمیز بشویید. اگر میکروب ها و گرد و غبار پس از شستشو بر روی زخم باقی بمانند، با استفاده از موچین ذرات را با استفاده از الکل از روی زخم بردارید. اطراف زخم را با صابون و پارچه تمیز کنید. 
4.    از آنتی بیوتیک استفاده کنید: یک لایه نازک پماد آنتی بیوتیک بر روی زخم قرار دهید. برخی ترکیبات در پمادها باعث بروز بثورات پوستی در برخی افراد می شود. در صورت بروز هر گونه مشکل پوستی مصرف پماد را متوقف کنید. 
5.    زخم را بپوشانید: باندهای استریل برای پوشاندن زخم ها و دور نگه داشتن باکتری های مضر از زخم مفید هستند. 
6.    بانداژ روی زخم را تعویض کنید: این کار را حداقل یک بار در روز یا هر زمان که بانداژ کثیف می شود، انجام دهید. 
7.    مراقب علائم عفونت باشید: اگر علائم بهبود پیدا نکرد یا در محل زخم قرمزی، افزایش درد، گرما و التهاب را مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید. 
در صورت بروز علائم زیر در محل زخم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید: 
•    پس از چند دقیقه فشار ملایم مجددا خونریزی شروع شود. 
•    زخم ایجاد شده نتیجه گاز گرفتگی یک حیوان یا انسان است. 
•    زخم عمیق و کثیف شده یا به وسیله یک جسم فلزی ایجاد شده است. 
اگر فرد آسیب دیده در پنج سال اخیر واکسن کزاز نزده باشد و زخم عمیق و کثیف باشد، پزشک تجویز واکسن کزاز را توصیه خواهد کرد. فرد حداکثر تا 48 ساعت پس از مصدومیت باید تجویز را انجام دهد. 
اگر گربه یا سگ باعث بروز زخم شده باشد، تزریق واکسن هاری توصیه می شود. اگر یک حیوان وحشی عامل بروز زخم باشد، با پزشک در مورد حیوانات ناقل هاری صحبت کنید. 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران