اختلالات روحی 

اختلالات روحی یا بیماری های روحی گروه وسیعی از شرایط است که بر روی الگوهای رفتاری فرد تاثیر می گذارند. برخی از رایج ترین اختلالات روحی شناخته شده عبارتند از: 

علائم اختلالات روحی براساس شرایط به وجود آمده متفاوت می باشند. یک اختلال روحی در افراد مختلف به شکل متفاوتی ظاهر می شود. اگر متوجه بروز تغییر در رفتار، افکار و خلق و خوی خود شدید به پزشک مراجعه کنید. 
دارو و روان درمانی دو روش درمانی مهم برای اختلالات روحی می باشند. روش های مختلف برای شرایط مختلف استفاده می شوند. در بسیاری از بیماران نیز ترکیبی از دو روش بسیار موثر است.

اگر تصور می کنید به اختلال روحی دچار شده اید، بهتر است در مورد برنامه درمانی مناسب با پزشک مشورت کنید و سعی نکنید به خود درمانی بپردازید.

عوامل تشدید کننده اختلالات مغزی

 

اختلالات مغزی هر کسی را تحت تاثیر قرار می دهد، اما عوامل تشدید کننده برای انواع مختلف اختلالات مغزی یکسان نمی باشد. آسیب های مغزی در بین کودکان، بزرگسالان زیر 25 سال و بزرگسالان بالای 65 سال بسیار رایج است.

تومورهای مغزی در هرسنی بروز می کنند. میزان بروز این تومورها به ژنتیک و میزان قرار گرفتن فرد در مقابل اشعه های مختلف بستگی دارد. افزایش سن و سابقه خانوادگی از مهم ترین عوامل تشدید کننده برای بیماری های عصبی می باشند.

اختلالات روحی نیز بسیار رایج می باشند. از هر 5 امریکایی 1 نفر آنها به اختلالات روحی مبتلاست. عوامل زیر خطر ابتلا به این اختلالات را افزایش می دهند:

  • وجود سابقه خانوادگی از بیماری های روحی 
  • تجربه سانحه استرس زا 
  • سابقه مصرف الکل یا مواد مخدر 
  • تجربه آسیب مغزی 

چگونگی تشخیص اختلالات مغزی

یک متخصص مغز و اعصاب یا پزشک عمومی می تواند اختلال مغزی را تشخیص دهد. پزشک یک معاینه عصبی انجام می دهد تا بینایی، شنوایی و تعادل فرد را ارزیابی کند. رایج ترین ابزار تصویربرداری برای تشخیص بیماری عبارتند از سی تی اسکن، MRI و PET. 
به علاوه ممکن است پزشک به بررسی مایع نخاعی و مغزی نیز احتیاج داشته باشد. بررسی این مایع به پزشک کمک می کند تا خونریزی، عفونت و دیگر اختلالات را در مغز شناسایی کند. اختلالات روانی معمولا براساس علائم و سوابق پزشکی تشخیص داده می شوند.

چشم انداز دراز مدت به اختلالات مغزی چیست؟

چشم انداز به اختلالات مغزی بستگی به نوع و شدت اختلال به وجود آمده دارد. برخی شرایط به آسانی و با دارو درمان می شوند. به عنوان مثال میلیون ها انسان مبتلا به اختلالات مغزی کاملا عادی زندگی می کنند. 
برخی اختلالات دیگر، مانند بیماری های عصبی و دیگر صدمات ناشی از ضربات مغزی، هیچ درمانی ندارند. افراد مبتلا به این شرایط اغلب در رفتار، توانایی های ذهنی و هماهنگی دچار تغییرات همیشگی می شوند. در این شرایط روش درمانی موجود به فرد کمک می کند تا بتواند با بیماری زندگی کرده و استقلال بیشتری داشته باشد. 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران