منوی اصلی
بهترین متخصصین و مراکز مغزواعصاب و روان در تهران

آپرمیلاست

Otezla

دارو شناسی

آپرمیلاست برای درمان برخی انواع آرتروز استفاده می شود. آپرمیلاست برای درمان برخی انواع وضعیت های پوستی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. آپرمیلاست به دسته ای از دارو ها به نام بازدارنده های  فسفودیستراس4(PDE4) تعلق دارد. برای درمان آرتروز پسوریازیسی، آپرمیلاست ورم را کاهش داده و به بهبود انعطاف پذیری مفاصل آسیب دیده کمک می کند. برای درمان پلاک پسوریازیس، این دارو ممکن است به کاهش قرمزی، لاغر شدن و استخوانی شدن پوست که ناشی از این بیماری ست کمک کند.

پیش از مصرف

بارداری
در حین بارداری از آپرمیلاست  تنها در صورت نیاز حقیقی مصرف کنید. 
شیردهی
مشخص نیست که آیا آپرمیلاست  وارد شیر مادر می شود یا خیر.
 

نحوه مصرف

آپرمیلاست  خوراکی است. آن را با یا بدون غذا معمولا روزانه در دو نوبت مصرف کنید. ، از خرد کردن، یا جویدن دارو خودداری نمایید. هرچند بسیاری از دارو های مشابه می توانند خرد، شکسته یا جویده شوند. 
دوز مصرفی به وضعیت سلامت و واکنش به درمان بستگی دارد. برای کاهش خطر عوارض جانبی پزشک ممکن است دارو را از دوز پایین شروع کند و به تدریج میزان آن را افزایش دهد.
استفاده از دارو در نوبت های منظم باعث بهره مندی هرچه بیشتر می شود. برای کمک به یادآوری دارو را هر روز سر ساعت مشخص مصرف نمایید.
چنانچه وضعیت بهبود نیافت یا بدتر شد به پزشک اطلاع دهید.
 

اقدامات احتیاطی

پیش از مصرف آپرمیلاست  چنانچه نسبت به آن یا هر داروی دیگری حساسیت دارید با پزشک خود در میان بگذارید.ممکن است این دارو حاوی مواد غیر فعال باشد که میتوانند منجر به واکنش های آلرژیک یا دیگر مشکلات شوند.
پیش از مصرف آپرمیلاست  پزشک را در جریان سابقه ی بیماری های خود قرار دهید. به خصوص:
•    بیماری کلیوی
•    بیماری روحی و روانی(مانند افسردگی)
پیش از انجام عمل جراحی یا تصویربرداری پزشکی پزشک یا دندان پزشک را درجریان مصرف این دارو و تمام دارو های با یا بدون نسخه و دارو های گیاهی دیگر قرار دهید.
 

عوارض جانبی

عوارض جانبی آپرمیلاست  عبارتند از:
بیشتر شناخته شده
•    اسهال
•    حالت تهوع/استفراغ
•    بی اشتهایی
•    سردرد
•    کاهش وزن
عوارض جدی
•    حالت تهوع/اسهال/استفراغ شدید
گاه و بی گاه افرادی که از این دارو استفاده می کنند دچار افسردگی، افکار/اعمال خودکشی گرایانه یا دیگر مشکلات روحی و روانی می شوند. چنانچه متوجه هرگونه تغییر در حال و هوای روحی و روانی و رفتاری شدید از جمله علائم افسردگی، افکار/اعمال خودکشی گرایانه، افکار خودآزارانه، سریعا به پزشک اطلاع دهید.
رخ دادن واکنش آلرژیک جدی به این دارو دور از احتمال است، اما چنانچه رخ داد به پزشک مراجعه نمایید. علائم واکنش آلرژیک جدی عبارتند از:
جوش، خارش، ورم(به خصوص روی صورت، زبان و گلو)، گیجی شدید، تنگی نفس.
اینها تمام عوارض جانبی محتمل نیستند. چنانچه متوجه عوارض دیگری شدید به پزشک اطلاع دهید.
 

تداخلات دارویی

تداخل دارویی ممکن است موجب تغییر عملکرد دارو یا افزایش عوارض جانبی شود.اما این مساله به این معنی نیست که تمام داروها با یکدیگر تداخل دارند.فهرستی از محصولاتی که مصرف میکنید (از جمله داروهای با نسخه و بدون نسخه و همچنین داروهای گیاهی )تهیه کرده و به پزشک نشان دهید. بدون تایید پزشک از شروع، توقف یا تغییر دوز دارو هایی که مصرف می کنید خودداری نمایید.
دارو های دیگری که می توانند بر دفع آپرمیلاست از بدن و در نتیجه بر عملکردش تاثیر بگذارند عبارتند از:
•    carbamazepine
•    phenobarbital
•    Phenytoin
•    primidone
•    rifampin
•    rifabutin
 

درمان بی خوابی بدون دارو
روی عکس زیر کلیک کنید:

آرتروزوضعیت های پوستیپوستPDE4
مقالات مرتبط

ویدئو های سبز و سالم

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه