منوی اصلی
بهترین متخصصین و مراکز مغزواعصاب و روان در تهران

پگلوتیکاس

Krystexxa

دارو شناسی

پگلوتیکاس برای درمان نقرس استفاده می شود.  نقرسی که با راه های معمول درمان نشده است. پگلوتیکاس از طریق کاهش سطوح بالای اسید اوره در بدن عمل می کند. ازدیاد اسید اوره در بدن می تواند موجب بروز نقرس شود.

پیش از مصرف

بارداری
در زمان بارداری پگلوتیکاس تنها باید در صورت نیاز حقیقی مصرف شود.
شیردهی
مشخص نیست که آیا پگلوتیکاس وارد شیر مادر می شود یاخیر.
 

نحوه مصرف

برگه ی راهنمای بیمار موجود در نسخه ی پزشک را پیش از مصرف و پیش از هربار تجویز مجدد پگلوتیکاس مطالعه کنید.
چنانچه از دارو های خوراکی دیگری مانند (allopurinol و febuxostat) برای کاهش میزان اسید اوره در بدن استفاده می کنید پزشک ممکن است در پیش و در طول درمان با پگلوتیکاس، مصرف آنها را متوقف نماید. مصرف این دارو ها با پگلوتیکاس عملکردشان را تضعیف می کند.
پگلوتیکاس طبق دستور پزشک در رگ تزریق می شود(حداقل طی 2 ساعت). تزریق معمولا هر 2 هفته یک بار انجام می پذیرد.
استفاده از دارو در نوبت های منظم باعث بهره مندی هرچه بیشتر می شود. برای کمک به یادآوری دارو را هر روز سر ساعت مشخص مصرف نمایید.
ماه ها پس از شروع مصرف پگلوتیکاس ممکن است همچنان دچار حملات نقرس شوید. در این زمان بدن در حال دفع و حذف اسید اوره است.پزشک ممکن است برای تسکین این حملات نقرسی داروهایی تجویز کند.
چنانچه وضعیت باقی ماند یا بدتر شد به پزشک اطلاع دهید.
 

اقدامات احتیاطی

پیش از مصرف پگلوتیکاس چنانچه نسبت به آن یا هر داروی دیگری حساسیت دارید با پزشک خود در میان بگذارید.ممکن است این دارو حاوی مواد غیر فعال باشد که میتوانند منجر به واکنش های آلرژیک یا دیگر مشکلات شوند.
پیش از مصرف پگلوتیکاس درباره سابقه پزشکی خود به پزشک اطلاع دهید.خصوصا:
•    برخی بیماری متابولیک(هضمی، مانند کمبود G6PD)
•    نارسایی قلبی
•    فاویسم(باقلا زدگی)
پیش از انجام عمل جراحی پزشک یا دندانپزشک را در جریان تمام دارو هایی که مصرف می کنید قرار دهید.
 

عوارض جانبی

عوارض جانبی پگلوتیکاس عبارتند از:
•    حالت تهوع
•    استفراغ
•    گلو درد
•    آبریزش بینی
چنانچه پزشک شما این دارو را برایتان تجویز کرده باشد به خاطر داشته باشید که او منافع آن را بیش از مضرات و عوارض جانبی آن دانسته است.به علاوه افراد بسیاری که از این دارو استفاده میکنند دچار هیچگونه عوارض جانبی خطرناکی نشده اند.
اینها تمام عوارض جانبی محتمل نیستند. چنانچه متوجه عوارض دیگری شدید به پزشک اطلاع دهید.
 

تداخلات دارویی

تداخل دارویی ممکن است موجب تغییر عملکرد دارو یا افزایش عوارض جانبی شود.اما این مساله به این معنی نیست که تمام داروها با یکدیگر تداخل دارند.فهرستی از محصولاتی که مصرف میکنید (از جمله داروهای با نسخه و بدون نسخه و همچنین داروهای گیاهی )تهیه کرده و به پزشک نشان دهید. بدون تایید پزشک از شروع، توقف یا تغییر دوز دارو هایی که مصرف می کنید خودداری نمایید.
چنانچه از دارو های خوراکی دیگری مانند (allopurinol و febuxostat) برای کاهش میزان اسید اوره در بدن استفاده می کنید پزشک ممکن است در پیش و در طول درمان با پگلوتیکاس، مصرف آنها را متوقف نماید. مصرف این دارو ها با پگلوتیکاس عملکردشان را تضعیف می کند.
 

درمان بی خوابی بدون دارو
روی عکس زیر کلیک کنید:

نقرستسیداورهاسید اوره
مقالات مرتبط
درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه