گرچه بسیاری دوران بارداری را دوران شادی می دانند، اما حدود 10 تا 20 درصد خانم ها در این دوران دچار افسردگی می شوند.
افسردگی یکی از مشکلات رایج است که گاهی نادیده گرفته می شود، اما عوامل زیادی بر روی بهبود یا تشدید این مشکل تاثیر می گذارند. یکی از این عوامل رژیم غذایی فرد بیمار است. در این مقاله به بررسی غذاهای مناسب برای افراد مبتلا به افسردگی می پردازیم.
افسردگی پس از زایمان یک شرایط پزشکی قابل درمان است که حدود 13 درصد خانم ها پس از زایمان به آن مبتلا می شوند. این مشکل ممکن است 1 هفته تا یک سال پس از تولد نوزاد طول بکشد.
استرس روانی در زنان باردار با موسیقی درمانی کاهش می یابد.
برطبق اظهارCDC ازسیاتل افسردگی پس اززایمان ازشایعترین مشکلات پس از وضع حمل می باشد. هرساله بیش از 600000 زن دچارافسردگی پس اززایمان می شوند و دقیقا به همین دلیل است که مادران با شرکت کردن درگروه های حمایتی احساس آرامش می کنند.
افسردگی یک اختلال خلقی است که از هر 4 زن، 1 نفر را درگیر میکند. بنابراین اگر یک زن باردار به این اختلال مبتلا شود، چندان دور از انتظار نیست. اما...
علت اصلی افسردگی پس از زایمان، تغییرات زیاد هورمون های تولید مثلی پس از زایمان میباشد. علاوه بر این، بیخوابی، تغذیه نامناسب، تنهایی و انزوا، عدم حمایت همسر، مسائل مربوط به سلامت مادر و کودک، نیازهای زیاد نوزاد و سایر عوامل استرس زا میتوانند سبب بروز افسردگی پس از زایمان یا وخامت آن شوند.
یکی از گیاهان دارویی پر مصرف اسطوخودوس است که به عنوان آرام بخش و برای رفع سردرد، مشکلات گوارشی و دیگر موارد مرتبط استفاده می شود.
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر