در صد بالایی از پوسیدگی دندان در کوکان ناشی از شیر دادن به کودک بهنگام شب است . با نزدیک شدن شب باید تغذیه کودکان با موادشیرین متوقف شود زیرا ترشح بزاق دهان هنگام خواب کاهش می یابد و مواد شیرین مدت بیشتری روی دندان ها باقی می مانند .
استراموکس یا اتوموکستین دارویی نیست که سرخود دوز یا زمان مصرف آن را تغییر دهید. معمولا روزی یک تا دوبار تجویز میشود و حداکثر دوز مصرف در رزو 100 میلی گرم است. اگر حساسیت شدید تر ایجاد شد، با پزشک مشورت کنید. این دارو پرعوارض می باشد و بستگی به بدن شخص مصرف کننده عارضه هایی از خفیف، متوسط تا بسیار جدی و خطرناک (برای یک سری افراد با شرایط خاص) ایجاد می کند.
داروی استراموکس (استراترا/اتوموکستین: Strattera/Atomoxetine) که عموما برای درمان اختلالات کم-توجهی، یبش فعالی و برخی اختلالات اجتماعی-روانشناختی مصرف میشه، طبیعتا عوارض رو هم دارد. معمولا پزشک سود این دارو رو بیشتر از ضررش برای شما دیدن و تجویز کردن.
برای اینکه کمتر سرگیجه داشته باشین، به آرامی از جاتون بلند شین و ناگهان از جا نپرید.
برخی داروها یا مکمل های غذایی با این دارو تداخل دارند (فلوکستین، پروزاک، پاروکستین،/ پاکسیل، کووینیداین، غیره.
همراه با این دو دارو نباید مصرف شود: فنلزین سولفات (ناردیل) و ترانیل سیپرومین سولفات (پارنات).
با مطالعه ی بروشور اطلاعات دارو درون جعبه می توانید تداخلات و عوارض را دریابید. می توانید یک دفترچه مخصوص عوارض داروهایی که مصرف می کنید یا کرده اید را برای خود نگهداری کنید ؛تا برای بررسی سابقه دارویی از آن کمک گرفته و به پزشک توضیح دهید.
برای جزییات عوارض اتوموکستین لینک کنید: goo.gl/8dUhys
سلام. دوست عیزز بعضی قرص ها رو اصلا نباید سرخود مصرف یا مصرف رو قطع کنین. بروشور جعبه دارو رو مطالعه کنین داخلش اطلاعات کامل عوارض دارویی و هشدارها رو نوشته.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: