قرص پيشگيري از بارداري اورژانسي (ECP) يكي از اشكال دارويي است كه زنان ميتوانند پس از مقاربت بدون جلوگيري، از آن استفاده نمايند. در ادامه به نحوه مصرف صحيح اين قرص ميپردازيم.
روش هاي اورژانسي پيشگيري از بارداري فقط در روزهاي اوليه پس از مقاربت و تا پيش از آزاد شدن تخمك از تخمدان و بارور شدن، موثر واقع ميگردد.
قرص هاي حاوي لوونورژسترول با اسامي تجاري ال نورژسترول (L-norgestrel) و دي نورژسترول (D-norgestrel) موجود ميباشند كه عموما به نام قرص صبح روز بعد شناخته ميشود.
جفت، اندام پنكيك ماننديست كه بطور معمول نزديك به قسمت فوقاني رحم قرار گرفته است و از طريق بند ناف، تغذيه كودك را تامين ميكند.
براي برخي زنان سوالات بسيار زيادي در خصوص مصرف قرص هاي پيشگيري از بارداري وجود دارد و اين امر آنها را بر سر مصرف يا عدم مصرف آن مردد ميسازد. در اين مقاله به تك تك سوالاتي كه ممكن است در ذهن شما نيز وجود داشته باشد، پاسخ داده ايم. با ما همراه باشيد...
در حين زايمان، بند ناف كشيده و فشرده ميشود، و اين امر منجربه پرولاپس بند ناف ميگردد. در دوران بارداري، بيش فعالي جنين نيز ميتواند منجربه پرولاپس بند ناف شود.
پزشكان معتقدند از حيث خطرات سلامتي براي مادر و كودك، زايمان طبيعي بسيار بيخطر تر از جراحي سزارين است.
روش هاي مختلفي از روش اورژانسي و هورموني گرفته تا پيشگيري بلند مدت و دائمي وجود دارد كه در آنها ميتوانيد به راحتي از باردار شدن پيشگيري بعمل آوريد.
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر