منوی اصلی
انتخاب بخش بندی سوالات
خسته نباشید من یه مشکلی داشتم که حتی رفتم متخصص گوارش چنتا قرص مهار کننده اسید معده از خانواده امپرازول بهم داد ولی توفیق نکرد . بلکه شاید یه کوچولو تشدیدم شد . علایم بیماری رو خدمتتون عرض میکنم که پزشک رفلاکس معده تشخیص داد. بنده گلو درد دائم و قفسه سینم خیلی موقع درد داره . و موقع بلع غذا احساس میکنم گلوم درد میگیره و بعد غذا اروغ مکرر دارم و خیلی موقع باعث برگشت غذا به گلوم میشه شایدم همین برگشت غذا به سمت دهان باعث گلو دردم میشه چون گلو طبیعتش هدایت غذا به سمت پایین نه بالا و همچنین درد خفیف سر دل و حتی الان قسمتهای بغل گردنمم درد میکنه . نه سرفه دارم و نه نشانه خون در برگشت غذا و مدفوع . البته احساس میکنم یه چیزی از سر دل باعث برگشت غذا میشه و حتی حالت نوشخار دارم ضمنا غذایی که برمیگرده هضم نشده است .ببخشید اگه طولانی شد ممنون از شما
پاسخ
دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم* دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم*
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

با بیماری بارت مری آشنا شوید !!!

برگشت طولانی مدت اسید معده به مری باعث می شود دیواره انتهای مری شبیه بافت معده شود که به آن مری بارت

??بقیه مطلب در لینک زیر ??

http://sabzosalem.com/artlink/960

مجموعه پزشکان سبزو سالم
مجموعه پزشکان جایروس مجموعه پزشکان جایروس
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

?بیماری آشالازی یا گیر کردن غذا چیست؟

?اختلال حرکتی عضله مری که در اصطلاح پزشکی به آن آشالازی می‌گویند. در واقع آشالازی نوعی بیماری گوارشی است که مبتلایان به آن دچار اختلالات حرکتی مری هستند و به علت اختلال در بازشدن دریچه بین مری و معده آنان دچار کم اشتهایی می‌شوند و در نتیجه وزن کم می‌کنند؛ هر چند عملکرد این دریچه را می‌توان با آندوسکوپی یا جراحی اصلاح کرد، اما اختلال در بلع هم می‌تواند نشانه‌ای از آشالازی باشد.

⭐️گیر کردن آب و غذا در گلو را جدی بگیرید

بد نیست بدانید در فرد مبتلا به آشالازی قسمت عصبی داخل بافت مری صدمه می‌بیند و مهم‌ترین مساله‌ای که ایجاد می‌شود افزایش فشار قسمت انتهای مری است. به این ترتیب غذا نمی‌تواند از مری وارد معده شود و وقتی غذا نتواند از مری وارد معده شود اغلب غذا گیر می‌کند که به این حالت دیسفاژی گویند.

در عین حال در صورتی که فرد استرس، اضطراب و مشکلات روحی داشته باشد دیسفاژی بیشتر خواهد شد. گاهی اوقات علاوه‌ بر غذاهای جامد حتی مایعات مانند آب هم در گلو گیر می‌کند. البته در برخی مواقع هم گیر کردن مواد غذایی به دلیل ضایعات مکانیکی مری مثل سرطان مری است که در نتیجه آن مری تنگ شده و اختلال در بلع اتفاق می‌افتد.

?یک بیماری گوارشی, با اختلال در بلع:

آشالازی نوعی بیماری گوارشی است که مبتلایان دچار اختلالات حرکتی مری هستند. مری ارتباط بین دهان و معده است.

?این بیماری، معادل سرطان مری نیست.

☑️یکی از نکات بسیار مهمی که بعضی‌ها نادیده می‌گیرند این است که در بیماران مبتلا به آشالازی از ابتدا ممکن است هم آب و هم غذا از مری رد نشود و به اصطلاح در گلو گیر کند، اما در افرادی که سرطان مری دارند از ابتدا غذا رد نمی‌شود.

✅از بوی بد دهان تا اشتباهات تشخیصی

یادتان باشد بسیاری از افراد مبتلا به آشالاژی از بوی بد دهان شکایت دارند. آیا می‌دانید چرا این اتفاق می‌افتد؟ در پاسخ باید گفت گیر کردن غذا باعث بوی بد و شدید دهان می‌شود. همچنین بیمارانی که آشالازی دارند ممکن است درد سینه پیدا کنند. حتی آشالازی ممکن است باعث برگشت غذای خورده شود و آبسه ریه را به وجود آورد.

در این میان گاهی اوقات آشالازی با رفلاکس اشتباه گرفته می‌شود. روش تشخیص آشالازی، گرفتن شرح حال و گرفتن عکس مری است. البته قبل از تشخیص آشالازی دکتر باید مطمئن شود فرد دچار ضایعه سرطان نیست و آندوسکوپی بیمار سالم است.

?آشالازی چگونه درمان می‌شود؟

به‌طور کلی دو روش برای درمان آشالازی وجود دارد؛ در روش اول از طریق آندوسکوپی بالن را در قسمت دریچه تحتانی مری می‌گذارند و بالن راه دریچه را باز می‌کند و راه دیگر عمل جراحی است. این در حالی است که افراد مسن به آندوسکوپی بهتر پاسخ می‌دهند و برای افراد جوان‌تر معمولا عمل جراحی توصیه می‌شود.

شریعتی, تقاطع دولت کوچه امامزاده,پلاک 14 واحد 6 021-22616377

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

https://t.me/askq_bot
تخفیف لیزر موهای زائد ویژه ماه رمضان
مقالات تصادفی

آخرین چند رسانه ای های پزشکی و سلامت

آخرین تست های سلامتی

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه