آمنوره ثانويه هنگامي اتفاق مي افتد كه چرخه قاعدگي طبيعي يك زن متوقف شود و براي مدتي (بيش از 6 ماه) پريود نشود.
ریشه داشتن شرایط روانپزشکی مانند اختلالهای افسردگی و اضطراب در مغز وسیعاً پذیرفته شده است. بیشتر شواهد مربوط به نقش نواحی خاص مغزی در روانپزشکی از تصویربرداری مغزی بهدستآمده است که شامل شیوههای مختلف نگاه کردن به مغز است. فناوریهایی مانند تصویربرداری PET یا MRI عملکردی میتوانند در حالت استراحت یا در زمانی که شخص فعالیتهای خاصی را انجام میدهد، فعالیت مغز را اندازه بگیرند. فناوریهای دیگر مانند MRI معمولی، ساختار مغز (اندازه و شکل آن) را اندازه میگیرند.
با توجه به میزان دانش ما در مورد نقش مغز در بیماری روانی، بسیاری از مردم تعجب میکنند که چرا ما نمیتوانیم با بررسی مغز فرد بدانیم که او چه تشخیص روانپزشکیای دریافت میکند یا اصلاً تشخیص دریافت میکند یا نه.
چند عامل انجام تشخیص با استفاده از تصویربرداری مغز را برای یک فرد با یک اختلال روانپزشکی دشوار میکند.
تفاوت زیاد در فعالیت مغزی افراد با تشخیص یکسان (و همینطور افراد بدون آن تشخیص)ین حقیقت که تصویربرداری مغز نمیتواند برای تشخیص بیماریهای روانی استفاده شود به این معنا نیست که این فنّاوری هیچ جایگاهی ندارد. این روش میتواند برای درک کردن مناطقی که در یک شرایط روانپزشکی درگیر هستند مفید باشد، که رویکردهای نوینی مانند تحریک عمیق مغزی و تحریک مغناطیسی ترانسکرانیال را برای درمان افسردگی امکانپذیر میکند. همچنین تحریک مغزی مستقیم میتواند یک علت فیزیک مستقیم (مانند تومور یا خونریزی مغزی) را از نشانههای روانپزشکی جدا
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: