منوی اصلی
انتخاب بخش بندی سوالات
سلام بنده یه خال در ناحیه شانه داشتم بعد از جراحی که دکتر آنرا از سطح عمق بیشتری برداشت یه زایده گوشت یا همان گوشت اضافه(کلوئید) از خود به جا گذاشته کرم سیکالفید ودرمولند استفاده کردم متاسفانه هیچ اثری نکرد به نظر شما از چه کرمی استفاده کنم تا این گوشت اضافه کاملا محو واز بین بره خیلی ممنون
پاسخ
مجموعه پزشکان جایروس مجموعه پزشکان جایروس
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

اسکار یا جوشگاه در واقع واکنش طبیعی پوست در قبال آسیب های وارد شده برآن است که به شکل بافتی برآمده و قرمز رنگ که با گذشت زمان رو به سفیدی می گذارد و یا فرورفتگی همرنگ یا تیره تر یا روشنتر از سطح پوست همجوار بروز می کند.

نوع اول اسکار را اسکارهیپرتروفیک و نوع دوم را اسکار آتروفیک می نامند. در پوست طبیعی الیافی به شکل تاروپود بافت پوست را تشکیل می دهند که به این الیاف "کلاژن" اطلاق می شود.

نکته ی دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که معمولاً اسکار برآمده یا هیپرتروفیک در محدوده ی همان زخم یا بریدگی باقی می ماند، ولی گاهی نیز این برآمدگی از محدوده ی زخم تجاوز می کند و ضخامت، وسعت یا برآمدگی بیشتری پیدا می کند که در این حالت به آن کلوئید گفته می شود.

از هردونوع لیزر فراکشنال Co2 و اربیوم:یاگ می توان در درمان اسکارها کمک گرفت.

در برخی موارد که رنگ اسکارها سرخ بوده و هنوز زمینه ی التهابی در آنها وجود دارد، می توان از لیزر دیگری موسوم به لیزر PDL استفاده کرد که از طول موج 585 نانومتر برخوردار است و می تواند در کم رنگ کردن ته رنگ سرخ این ضایعات و مسطح کردن انواع برآمده ی اسکارها نیز مؤثر باشد.

نوعی منبع نوری به نام IPL نیز وجود دارد که مجموعه ای از طول موج های متفاوت را از خود ساطع می کند و این روش نیز می تواند در کاهش اندازه و بهبود شکل ظاهری اسکارها نقش ایفا کند. نکته ای که در درمان لیزری بیماران مبتلا به اسکارهای ناشی از آکنه می بایست مودنظر قرار گیرد این است که در صورت مصرف داروی ایزوترتینوئین ( روآکوتان یا دکوتان) درمان لیزری را باید حداقل تا 6 ماه الی یک سال پس از قطع مصرف این داروها به تعویق انداخت، چون در این افراد ترمیم زخم ها به دلیل اثر داروی ایزوترتینوئین به کندی رخ می هد و باید فرصت کافی برای بازگشت توانائی بازسازی پوست داده شود.

نکته ای که در انتها باید به آن اشاره کرد این است که گاهی مداخله ی افراد غیرمتخصص و بی تجربه در تلاش برای از بین بردن اسکارها منجر به نتایج ناگوار و گاهی فاجعه آمیز می شود. استفاده از مواد سوزاننده ای از قبیل اسیدهای گوناگون که گاهی برای از بین بردن اسکارها توسط افراد بی تجربه به کار می رود می تواند خود سبب سوختگی و تشدید ضایعه ی اولیه گردد.

شریعتی, تقاطع دولت کوچه امامزاده,پلاک 14 واحد 6 021-22616377

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

https://t.me/askq_bot
تخفیف لیزر موهای زائد ویژه ماه رمضان
مقالات تصادفی

آخرین چند رسانه ای های پزشکی و سلامت

آخرین تست های سلامتی

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه