وجود مو باعث افزایش زیبایی ظاهری است و ریزش یا نازک شدن موها مشکل بسیاری ازافراد است.
دوست عزیز سلام! اگر واریکوسل به درد، ناباروری و آتروفی (کوچک شدن) بیضه بیانجامد باید جراحی شود. اگر درد ندارید و آزمایش لسپرم انجام داده و از ناباروری هراسی ندارید عمل نمی خواهد. البته ارتباطی میان حجم مایع منی و واریکوسل وجود ندارد. آنچه مهم است تعداد اسپرم تولید شده است. واریکوسل چندان درمان دارویی ندارد. فقط با جراحی رفع می شود. بسته به شدت مشکل، تا حدی امکان بازگشت واریکوسل وجود دارد. در واریکوسل جریان خون رگ های خونی بیضه مسدود شده و تورم ایجاد می شود. در جراحی این رگ های مسدود شده را از سیستم جریان خون بیضه خارج می کنند و جریان خون به رگ های دیگر بیضه وارد می شود. واریکوسل در 35 تا 44 درصد مردان مبتلا به ناباروری اولیه و در 45 تا 81 درصد مردان مبتلا به ناباروری ثانویه وجود دارد.
ناباروری اولیه به طور کلی برای اشاره به یک زن و شوهر است که پس از حداقل یک سال بچه دار نشده اند. . ناباروری ثانویه: یک بار نطفه بسته شده اما بار دیگر قادر به فرزند دار شدن نیست. عمل واریکوسل برای بهبودی اسپرم فقط تا 50 الی 60 درصد می تواند تاثیر داشته باشد و لزوما فرد درمان قطعی نمی شود. . به توصیه های زیر دقت کنید: واریکوسل: پس از عمل نباید زیاده از حد سر پا بایستید. بیضه ها حتی الامکان سر د بمانند. سیگار مصرف نشود. ورزش شدید یا سنگین انجام نشود.اگر عمل واریکوسل جواب ندهد (یعنی باز مشکل ناباروری حل نشود) باید از روش های کمک-باروری کمک گرفت. موفق باشید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: