تغییر رژیم غذایی ، مانند استفاده از کربوهیدرات هایی با کیفیت بهتر، ازجمله غلات کامل، میوه ها و سبزیجات، و همچنین حذف شکر تصفیه شده و کافیین، علائم این بیماری را بهبود می بخشد. به یاد داشته باشید که پیش از آغاز قاعدگی ، اشتیاق بیشتری به کربوهیدرات های قند دار خواهید داشت، در نتیجه باید بیشتر به این تغییر رژیم غذایی پایبند باشید. استفاده از برخی مکمل های غذایی، مانند مصرف روزانه 1200 میلی گرم کلسیم، ممکن است در برطرف کردن این علائم موثر باشند.
برای کاهش نشانه های سندروم پیش از قاعدگی، داروهای بسیاری وجود دارند:
داروهای ضد التهابی غیراستروییدی(NSAID) : مسّکن هایی که نیازی به نسخه پزشک ندارند، از جمله ایبوپروفن (ادویل، مُسترین و غیره) و ناپروکسین (آلیو و غیره) ، ممکن است سردرد، درد مفاصل، گرفتگی عضلات در دوران قاعدگی و حساسیت سینه را کاهش دهند.
داروهای ضد بارداری خوراکی: علائم عاطفی و جسمانی PMS پیش از آغاز قاعدگی، در زنانی که به مدت 6 ماه یا بیشتر از داروی ضد بارداری “یاز” ( اثینیل استرادیول و دروسپیرنون) استفاده کرده اند، کاهش یافته است. داروی “یاز” (YAZ) اغلب برای علائم فلج کننده این بیماری تجویز می شود. سایر داروهای ضد بارداری برای این شرایط مفید نخواهند بود.
داروهای ضد افسردگی : این داروها علائم عاطفی سندروم پیش از قاعدگی را در حدود 60 درصد از زنان کاهش داده اند. مهار کننده های بازجذب سرتونین (SSRI) گروهی از داروها هستند که در رفع این علائم عاطفی بیشترین تاثیر را دارند، گرچه سایر داروهای ضد افسردگی نیز مفید هستند.
خيابان شريعتي روبروي دولت خيابان امامزاده جنب فروشگاه جامبو پ ١٤ ط ٢ واحد ٨
021-22636863
021-22648627