بیماریهای قلبی نشانههای متفاوتی دارند ولی تعدادی از مشکلات و اختلالات در سایر بخشهای بدن میتوانند منجر به بروز بیماریهای قلبی شوند
سلام، دوست گرامی بله درمان هایی از جمله: اولتراسوند آندوسکوپیک (EUS): این روش تصاویر دقیق و با کیفیت بالا از کیسه صفرا به دست میدهد و توده کیسه صفرا را مستقیماً درمان میکند. برداشتن مخاط آندوسکوپی (EMR)، جایگذاری استنت، اتساع با بالون برای رفع انسداد، جراحی : جراحی غالباً جزیی ار درمان سرطان کیسه صفرا است. اگر سرطان هنوز موضعی باشد و منتشر نشده باشد، جراحی با هدف خارج کردن کامل تومور، تسکین علائم یا درد ناشی از سرطان گستردهتر انجام میشود. لاپاراسکوپی مرحلهبندی: این درمان غالباً پیش از جراحی انجام میشود تا جراح بتواند دقیقتر سرطان و ساختارهای اطراف را معاینه کند و راهبرد ویژه جراحی را تعیین کند. کلسیستکتومی: این عمل با هدف برداشتن کیسه صفرا انجام میشود. کلسیستکتومی ساده که در آن فقط کیسه صفرا درآورده میشود، عموماً برای درمان تودههای غیرسرطانی برای مثال زمانی انجام میشود که لازم باشد کیسه صفرا به دلیل وجود سنگ خارج شود.شیمیدرمانی : شیمیدرمانی در بعضی موارد به عنوان درمان تکمیلی در کنار پرتودرمانی پس از جراحی یا با هدف درمان سرطانی انجام میشود که اندامهای کناری را نیز درگیر کرده است. پرتودرمانی:پرتودرمانی که برای درمان سرطان کیسه صفرا انجام میشود به دقت و مهارت بالایی نیاز دارد. متخصص گوارش با بهرهگیری از دستگاههای پرتودرمانی پیشرفته بهتر میتواند تومورهای دور از دسترس موجود در کیسه صفرا را هدف قرار دهد.در پرتودرمانی از انرژی هدفمند، برای مثال اشعه ایکس، مواد رادیواکتیو و.. برای تخریب سلولهای سرطانی، منقبض کردن تومور و یا تسکین علائم خاص ناشی از سرطان استفاده میشود.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: