هر زن بارداري دوست دارد پس از زايمان با كودكي زيبا مواجه شود. 8 ماده غذايي كه در اين مقاله به شما معرفي ميكنيم، از جنين شما يك كودك فوق العاده زيبا خواهد ساخت.
سلام، دوست عزیز قطعا عاملی در عدم روند طبیعی پریود شما دخیل می باشد و بدون بررسی بالینی و طبی نمی توان در این خصوص نظری ارائه دهیم.
بهتر است سونوگرافی و آزمایشات هورمونی انجام شود تا علت مشخص گردد.
دوست گرامی ، عقب افتادن پریود معمولا بر اثر غلظت خون بوده که ناشی از فعالیت خلط صفرا، بلغم و یا سودا در کل بدن است. اختلال در غده تیروئید و همچنین اختلالی که در هورمون پرولاکتین (هورمون شیر) رخ میدهد نیز میتواند باعث عقب افتادن پریود یا قطع قاعدگی شود.1. تنبلی تخمدان علت عقبافتادن پریود یا قطع قاعدگی
عقب افتادن پریود علل مختلفی دارد. یکی از علت های عقب افتادن پریود و یا قطع قاعدگی به تخمدانهایی مربوط میشود که حالت پلیکیستیک دارند؛ یعنی دچار تنبلی تخمدان هستند. به این مورد در اصطلاح پزشکی سندرم تخمدان پلیکیستیک یا PCOS گفته میشود که یکی از شایعترین عللی است که باعث عقب افتادن پریود یا حتی در مواقعی برای چند ماه متوالی عادت ماهیانه قطع شود.
2. از علت های دیگر عقب افتادن پریود نامتعادل شدن هورمونهای عادت ماهیانه
یکی از دلایل اصلی عقب افتادن پریود، تغییر در هورمون ها است و چون چرخه قاعدگی ارتباط مستقیمی با هورمون ها دارد، این مسئله باعث به هم خوردن این چرخه و کامل نشدن این دوره می شود. در این موارد به پزشک مراجعه کنید تا با آزمایش هورمون تغییرات شما مشخص شود و با داروهای مناسب این تعادل برگردد.
2. بعضی از داروها باعث عقب افتادن پریود میشوند
مصرف بعضی از داروها باعث نامنظم شدن عادت ماهیانه می شود. برای همین با پزشک خود در مورد اثرات جانبی داروهایی که مصرف می کنید، صحبت کنید. داروهایی مثل ضد افسردگی، شیمی درمانی و آسم باعث عقب افتادن پریود می شود.
3. غده تیروئید نیز یکی از علل عقب افتادن پریود است
یکی از نشانه های عقب افتادن پریود و یا نامنظم شدن عادت ماهیانه را میتوان مشکل در غده تیروئید دانست که باید آزمایش لازم را در این زمینه انجام دهند.
4. تنش و استرس نیز باعث عقب افتادن پریود میشود
شاید متوجه نشویم که زمانی که استرس می گیریم تعادل هورمون ها به هم می خورد و به راحتی باعث نامنظم شدن عادت ماهیانه یا عقب افتادن پریود ما می شود.
5. از دیگر علل عقب افتادن پریود میتوان مصرف قرص های ضدبارداری دانست.
استفاده مرتب از این قرص ها باعث می شود که تغییراتی در هورمون های بدن ایجاد شود و سیکل همیشگی به طور کامل ایجاد نشود. در این زمان حتما به پزشک خود مراجعه کنید.
6. ورزش سنگین
خانم هایی که شروع به ورزش های سنگین می کنند، در بعضی مواقع دچار عقب افتادن پریود می شوند و از دست دادن مقدار زیادی از انرژی باعث عقب افتادن پریود می شود.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: