طبق نتایج حاصل از بررسی های انجام شده تاکنون میزان شیوع سرطان در بین آتش نشان ها بسیار بالا بوده است. برخی افراد در مشاغل خاص به دلیل روبرو شدن با مواد خاص بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند.
دوست گرامی ، تیروئیدکتومی برداشت کامل و یا بخشی از غده تیروئید می باشد. تیروئید غده ی پروانه ای شکل در قسمت پایین گردن است که مسوول تولید هورمونهای کنترل کننده متابولیسم بدن و تنظیم ضربان قلب برای سرعت سوزاندن کالری است. تیروئیدکتومی برای درمان اختلال تیروئید مانند سرطان تیروئید، بزرگ شدن غیر سرطانی تیروئید (گواتر) و پرکاری تیروئید انجام می گیرد. میزان برداشت غده تیروئید در طول جراحی بستگی به علت مراجعه بیمار دارد. اگر بخشی از غده تیروئید طی عمل برداشته شود، مشکلی برای بیمار وجود ندارد چراکه تیروئید می تواند پس از جراحی به عملکرد نرمال خود ادامه دهد ولی اگر کل غده تیروئید خارج شود فرد پس از جراحی نیاز به دریافت روزانه هورمونهای تیروئید دارد.پس از جراحی، بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود که در آن تیم مراقبت بهداشتی بر بهبود پس از عمل جراحی و بیهوشی نظارت می کنند. زمانیکه که فرد به طور کامل بهوش آمد به اتاق بیمارستان منتقل می شود. ممکن است فرد پس از تیروئیدکتومی، درد گردن و صدای خشن یا ضعیف را تجربه کند. این لزوماً به معنی آسیب دائمی به کابل های عصبی نیست. این علائم موقتی هستند و اغلب ممکن است به خاطر تحریک لوله تنفس (لوله تراشه) و یا التهاب عصبی ناشی از عمل جراحی رخ دهد. پس از جراحی تیروئیدکتومی فرد تنها 24 ساعت تحت مراقبت در بیمارستان قرار می گیرد و می تواند همه چیز استفاده کند. پس از انتقال به منزل در عرض چند هفته می تواند فعالیت های معمول خود را انجام دهد ولی نیاز است در مورد محدودیت برخی فعالیت های خاص با پزشک خود مشورت کند.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: