منوی اصلی
انتخاب بخش بندی سوالات
خواهر من سی وپنج ساله هستند وازدواج هم نکردند تحصیل کرده یعنی فوق دارند. با فوت پدرم و مهاحرت یکی از بردارنم از ایران همزمان از هفت سال پیش متوجه شدیم که افسردگی بایپولار دارد تا الان از ان موقع دارو مصرف می. کند ویک ماه پیش نه جلسه شوک داشت چون حالش خیلی بد بود پزشکش گفته بود بعد از این جلسات داروها کم و یا قطع می کند مدام درسر فکر خودکشی دارد. اول اینکه بیماری دوقطبی جدی است؟دوم اینکه نیاز به بستری دارد؟ ونیز این بیماران تا آخر عمر باید تحت نظر روانپزشک باشند و دارو مصرف کنند؟ مدام به فکر قطع داروهایش است چکارکنیم؟
پاسخ
دکتر درمانگران سبز و سالم دکتر درمانگران سبز و سالم
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

بیماری دو قطبی در کودکان و بزرگسالان

اختلال دوقطبی (Bipolar disorder) نوعی اختلال خلقی و یک بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند که فرد مدتی به شدت افسرده و مدتی سرخوش است. در شیدایی خُلق و انرژی بیمار بسیار بالاست. تظاهرهای اصلی مانند نشاط‌زدگی، تحریک‌پذیری، پرکاری و عقاید خودمهم‌انگاری خوش‌بینی افراطی و خوشحالی سرایت کننده تظاهر می‌کند. با وجود این که کم استراحت می کند، انرژی و فعالیت بسیار زیادی دارد. گاه مسافت های بسیار طولانی را پیاده روی می کند و کارها و ورزش های سنگینی را انجام می دهد بدون این که احساس خستگی کند. گویی فرصت کافی برای انجام کارها و گفتن حرف هایش ندارد. شخص کم خواب میشود، ولخرج و علاقه مند به سفر و مهمانی خواهد شد. بیمار سرخوش زیاد حرف می زند. اما قطب دوم افسردگی است که شامل ناراحتی، اضطراب، از دست دادن انرژی، احساس بی ارزشی و ناامیدی، از دست دادن اعتماد به نفس و اشکال در تمرکز می باشد.

بیماران ممکن است علاقه ای به فعالیت های مورد علاقه خود نشان ندهند.

آنها ممکن است کاهش و یا افزایش وزن داشته باشند، زیاد و یا کم بخوابند و حتی فکر خودکشی به سرشان بزند. این بیماری ژنتیک است و چهل درصد احتمال دارد كودك دچار اين بيماري بشود. فرزندان والدین مبتلا به دوقطبی در مقابل اختلالات خلقی و روحی آسیب‌پذیرتر هستند. هورمون استرس در کودکانی که والدین مبتلا به اختلال دوقطبی دارند در واکنش به عوامل استرس‌ زای زندگی معمولی، خیلی بیشتر از کودکان عادی افزایش پیدا می‌کند. کودکانی که والدین مبتلا به اختلال دو قطبی دارند چهار برابر بیشتر از سایر همسالان خود در معرض ابتلا به اختلالات خلقی از جمله اختلالات کاستی توجه- بیش فعالی، سلوک و نافرمانی مقابله­ای قرار دارند. لذا نیاز به مراقبت، درمان و پیگیری بیشتری دارند.

دارو ها نیز به هیچ وجه نباید خودسرانه مصرف و یا قطع شود زیرا اثرات مخربی در پی خواهد داشت

چهار راه سرسبز روبه روی مسجد حجتیه پلاک 686 طبقه 5 واحد 10 77189615

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

https://t.me/askq_bot
تخفیف لیزر موهای زائد ویژه ماه رمضان
مقالات تصادفی

آخرین چند رسانه ای های پزشکی و سلامت

آخرین تست های سلامتی

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه