مروری بر بررسی های انجام شده که به سال 1981 برمی گردد، نشان می دهد که ورزش منظم به بهبود خلق و خو و حالات روحی در افراد مبتلا به افسردگی خفیف یا متوسط کمک می کند.
سلام.
مرسی که اینقدر واضح بیان کردین.
از احترام و ادب موجود در کلام و کامل بودن شرح حالتون اینچنین برمیاد که شخصیتی کمال گرا داشته باشید.
این نوع شخصیت ها حتی اگر در یادگیری از بقیه بالاتر هم باشن،باز میگن کمه و ما پایین تریم و باز کاملتر مدنظرمون هست و همین باعث میشه هیچوقت از خودشون راضی نباشن و همین باعث میشه انرژی زیادی صرف به کمال رسیدن بشه و کم کم افت انرژی پیدا میشه و به قول خودم موتور میسوزونن. و وقتی به این مرحله برسه، دیگه دارو درمانی و روشهای معمول مشاوره نمیتونه کاری بکنه و قطعا افسردگی ای که به دنبالش میاد هم درمان نمیشه.
تو این مرحله باید کلا موتور مغزی پیاده شه و تعویض شه.
اینجوری که کلا الگوهایی که باعث مصرف بی رویه انرژی شده رو باید دونه دونه تغییر داد و اگر سیم شارژ بدن کنده شده دوباره به جایی وصل کرد.
اون شارژ شدن باید توسط والدین انجام میشده تا اعتماد به نفس و خلاقیت بچه افزایش پیدا کنه. حال اگر والدین راه رو غلط برن و مثلاً فرزندی که به هنر علاقه داره رو به زور بذارم تجربی تا فقط پزشکی بخونه،قطعا از شارژ کندن اون بچه رو.
اینها همه باید توسط یک روانکاو در طول ماهها و سالها تک تک اصلاح بشه که کاری طولانی هست و تخصص بالایی میخواد.
حالا اگر دنبال معجزه ای که با یک پاسخ در تلگرام مشکلاتت حل شه،باید بگم چنین راهی وجود نداره، و اگر واقعا میخوای برطرفش کنی من برای روانکاوی آماده ام.
فقط باید از لحاظ مالی اوکی باشی و خانواده موافق باشند تا حداقل هفته ای یکبار هزینه بالای روانکاوی رو تا چندسال بدن.چون تو این سن بعیده خودت درآمد داشته باشی.گرچه بهتره هزینه روانکاوی رو هرکس خودش بده. چون فقط خودشه که میفهمه چقدر داره از اون الگوی سوخته قدیمی زجر میکشه و حاضره تمام داراییش رو بده تا تمام دارایی اصلش(وجود و هویت و هوش و استعدادش) رو پس بگیره.
اگر خودت و خانواده اوکی بودین درخدمتم
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: