التهاب لثه در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی که منجربه افزایش جریان خون به بافت لثه میشود، اتفاق می افتد و در نتیجه سبب حساس تر شدن، تحریک پذیرتر شدن و تورم لثه ها میگردد.
اگرچه درمان های ریفلاکسی اسیدی معمولاً اثربخشی زیادی دارند، داروهای درمان ریفلاکس صفرا ممکن است در تمام بیماران مؤثر نباشد. داروهای باندکننده اسیدهای صفراوی : این داروها که گردش اسیدهای صفراوی را مختل می کنند می توانند برای برخی از بیماران مبتلا به ریفلاکس اسید مفید واقع شوند. برخی عوارض جانبی این داروها مانند نفخ می تواند شدید باشد. اورسودزوکسی کولیک اسید : این دارو باعث افزایش جریان صفرا می شود. این دارو می تواند در کاهش شدت و میزان علایم بیماران مؤثر باشد. داروهای پروکینتیک : این داروها می توانند به تخلیه سریع تر معده و بسته شدن اسفنکتر تحتانی مری کمک کنند. این داروها ممکن است برخی عوارض جانبی مانند خستگی، افسردگی، اضطراب و سایر مشکلات اعصاب را به همراه داشته باشند. داروهای مهارکننده پمپ پروتون : این داروها اغلب برای مهار تولید اسید معده تجویز می شوند اما نقش خاصی در درمان ریفلاکس صفرا ندارند.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: