به نظرمی رسد عفو و بخشش به کاهش اضطراب، پایین آمدن فشار خون و تنفس راحت کمک می کند. پس کینه را رها کنید تا از مزایای سلامت جسمی بهره مند شوید و عمرطولانی تری داشته باشید.
دوست عزیز باید ریشه یابی شود چرا همسرتان اینگونه رفتار می کند. آیا از کودکی فردی مغرور لجباز بار آمده و حس برتری جویی وی به خاطر تربیت و محیط خانوادگی وی است و یا دلیل دیگری دارد.
قبل از هر چیزی باید بدانید که دنیای زن و مرد خیلی با هم فرق دارد. زنها احساسات خود را متفاوت بیان می کنند. توقع نداشته باشید او مثل شما فکر، عمل یا انتخاب کند.
شخصیت و نقاط ضعف و قوت خودتان را نیز بشناسید. رفتارهای خودتان نیز مهم است. گاهی توقعات خود شما سبب لجبازی یا موذی گری وی می شود.
همچنین، ممکن است برخی جاها ضعف نشان دادید و زیاده از حد تسلیم شدید و یا برخورد مناسبی نداشته اید.
اینکه فردی موذی باشد و یا لجباز باشد دو مقوله جداگانه اند. شاید لازم باشد در موقعیت لجبازی یک برخورد خاصی داشته باشید و در موقعیت موذی گری برخوردی دیگر.
برخی زن های موذی ممکن است در گذشته آسیب هایی دیده و برای دفاع از خودشان عادت به موذی گری یا دروغ دارند و یا تحت تاثیر تربیت نادرست روش دورویی را برای رسیدن به مقاصدشان یاد گرفته اند. افراد لجباز در اصل نوعی کمبود اعتماد به نفس به اضافه غرور کاذب دارند. هنگامی با انتخاب های آنها مخالفت می کنید فکر می کنند غرور آنها را شکسته اید و به شکل لجبازی واکنش نشان می دهند.
بنابراین،
گاهی حق انتخاب را به وی بدهید اما همیشه (زمانی که وی اشتباه بزرگی می کند) کوتاه نیایید و در فرصت مناسب به وی گوشزد کنید.
اگر واقعا موذی دروغگوست، باید با او گفتگو کنید و به وی بهمانید که این موذی گری ها نهایتا به ضرر خودش تمام خواهد شد و فامیل نمی توانند چنین شخصی را دوست داشته باشند. به وی بگویید که موذی گری بی اعتمادی می آورد و بالاخره شخص دو رو برملا خواهد شد. سعی کنید بهمانید که می تواند راه صداقت را در پیش گیرد تا هم از تنش دور شود هم به برخی اهداف منطقی اش برسد.
اجازه هر تصمیمی را به وی ندهید اما خودتان نیز خودخواهی یا تلافی نکنید. همچنین، زیاد انتقاد نکنید. مخصوصا جلوی جمع چون وضع بدتر خواهد شد.
می توانید زمانی که جیغ می کشد اتاق یا محل را فورا ترک کنید و سکوت کنید. زن ها اینگونه بیشتر احساس شرمساری می کنند. بی محل کردن چند دقیقه ای بهتر از ناز کشیدن های مکرر جواب می دهد.
در فرصت مناسب، به وی بفمانید که رفتارش اشتباه است و حق ندارد شما را آزار دهد. اگر خودتان فردی آرام و منطقی هستید، به او بگویید که به آرامش نیاز دارید و در غیر این صورت دلیلی برای دوست داشتن و لذت بردن از وی ندارید.
مراقب حرکات وی باشید. به یک مشاور روانشناس مراجعه کنید تا علت مشکلات بررسی و ریشه یابی شود.
در زندگی زناشویی باید از همان ابتدا به حل و فصل مشاجرات پرداخت وگرنه ریشه بزرگتر و بزرگتر می شود.
مراقب باشید آبروی همدیگر را نزد خانواده نبرید. در جمع همدیگر را کوچک نکنید. تنش ها را بین خودتان و به کمک مشاور حل نمایید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: