اپيزياتومي بخشي از يك زايمان طبيعي بشمار ميرود كه در موارد بسيار خاص توصيه ميگردد. ما در اينجا به مزايا، خطرات و آنچه بايد در اين خصوص بدانيد، اشاره كرده ايم.
بی اختیاری ادراردرزنان و درمان آن
بی اختیاری ادرار، ریزش ادرار براثر مانند سرفه یا عطسه کردن، خندیدن و ... است. مشکلات کنترل مثانه بخصوص درسالمندان بسیارشایع است. بی اختیاری ادرارممکن است فقط دریک دوره
http://sabzosalem.com/artlink/1211
بی اختیاری ادرار
بی اختیاری ادرار یا ادرار کردن غیر ارادی در واقع هر گونه نشت غیر ارادی ادرار می باشد. این یک مشکل شایع و ناراحت کننده است که بر روی کیفیت زندگی به شدت تاثیر می گذارد. بی اختیاری
??بقیه مطلب در لینک زیر ??
http://gyrusclinic.com/?p=21992
راه کار های موثربی اختیاری ادرار پس از درمان سرطان پروستات
راه کار های موثربی اختیاری ادرار پس از درمان سرطان پروستات عبارتند از : انجام ورزش های کف لگن(کگل) بسیاری از پزشکان ترجیح می دهند
??بقیه مطلب در لینک زیر ??
http://sabzosalem.com/artlink/817
دوست گرامی ، به پزشک مراجعه نمایید مثانه بیش فعال
نوع دیگر بی اختیاری ادرار، فعالیت زیاد مثانه می باشد. در این نوع نیز ناگهان نیاز فوری به دستشویی رفتن پیدا می کنید.اما همه افراد دارای مثانه بیش فعال، دچار بی اختیاری ادرار نیستند، بلکه بسیاری از زنان می توانند خود را نگه دارند تا به دستشویی برسند.این بیماران باید کارهای خود را کنار بگذارند و به دستشویی بروند.برخی از این بیماران در طول روز و برخی دیگر در شب به این بی اختیاری ادرار دچار می شوند.محققان نشان داده اند که زنان دچار بی اختیاری ادرار از کمبود اعتماد بنفس، کاهش تمایلات جنسی و افسردگی شدید رنج می برند.
دلیل بی اختیاری ادرار ناشی از فشار
هنگامی که عضلات و بافت هایی که مثانه را نگه می دارند، ضعیف شوند، این نوع بی اختیاری رخ می دهد.هنگامی که فشار زیادی به مثانه وارد شود و اسفنکتر (دریچه) مثانه هنوز بسته نشده باشد، ریزش ادرار رخ می دهد. فشاری از قبیل سرفه و یا خنده می تواند باعث ریزش ادرار شود.
دلایل متعددی برای از دست دادن قدرت این ماهیچه ها می باشد، از قبیل: افزایش وزن، آسیب ورزشی، بارداری چندقلوزایی و زایمان طبیعی.
دلیل بی اختیاری ادرار تحریک پذیر (اصراری)
این نوع بی اختیاری به دلیل اسپاسم و یا گرفتگی عضلات مثانه رخ می دهد. این گرفتگی ممکن است در اثر تخریب عصب و یا عضلات بوجود آمده باشد.در برخی موارد، تخریب عصب و یا عضله باعث ایجاد بیماری های دیگری نیز می شود نظیر: سوزش مثانه در اثر عفونت و یا التهاب مثانه.
داروهایی که بی اختیاری را بدتر می کنند
- در زنان داروهای خاص فشار خون، باعث شل شدن عضلات مثانه می شوند و باعث بی اختیاری ادرار ناشی از فشار می گردند.
- برخی از داروهای ضد افسردگی ممکن است بی اختیاری را تسکین دهند، اما برخی دیگر از این داروها، این بیماری را بدتر می کنند.
- دیورتیک ها و یا داروهای ادرارآور می توانند انواع بی اختیاری ها را تشدید کنند.
روحیه فرد مبتلا به بی اختیاری ادرار
بی اختیاری ادرار می تواند خسارات قابل توجهی را از نظر روحی بر جای بگذارد.محققان نشان دادند که زنان دچار بی اختیاری ادرار از کمبود اعتماد بنفس، کاهش تمایلات جنسی و افسردگی شدید رنج می برند.ترس از بی اختیاری، ممکن است فرد را به انزوای اجتماعی بکشاند.بسیاری از زنان دچار بی اختیاری ادرار خفیف می توانند با نوشیدن کم مایعات، بی اختیاری خود را کنترل کنند.
فقط سونوگرافی کفایت نمیکند. شرح حال و بررسی اورولوژی و سیستم عصبی نیز نیاز است.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: