منوی اصلی
انتخاب بخش بندی سوالات
بهترین درمان برای حملات پانیک چیست ۳سال پیش یکدفعه گرفت بعد اینکه چندین دکتر رفتم تشخیص یکیشون پانیک بود قرص داد ۳سال دارو میخوردم سرترالین پروپرانول کلونازپام یکسال پیش با نظارت دکتر ترک کردم ولی تابستان همین سال باز عود کرد بصورت درد در ساق پاها دست ها سرگیجه رفتم دکتر دیگه قرصای بتاهیستین پروپرانول سرترالین ویتامین ب ۳۰۰ نوروپتیلین تجویز کرد یه مدت خوب میشم یه مدت حال ندارم سیگارم میکشم اونم ترک کردم باز حملات برگشت دکترم میگه کم کم ترک کن استرسم زیاده موقع بحث و دعوا تپش قلب زیاد میاد قرصای بهتری هست که مصرف کنم یک یا چند دوره ای بعدش تمام بشه؟
پاسخ
دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم* دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم*
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

سلامبرطرف شدن کامل علایم نشانه درمان قطعی اختلال پانیک نیست. برای درمان کامل لازم است درمان ۱ تا ۲ سال زیر نظر روانپزشک ادامه یابد.حملات پانیک از اختلالات اضطرابی است و با روان درمانی در کنار دارو درمانی قابل درمان است.هم درمان دارويي و هم درمان غير دارويي مانند بيوفيدبك و رفتار درماني كه البته بهتر است همه روش ها باهم و در كنار هم انجام شود تا اثربخشي بهتري داشته باشدحملات پانیک از اختلالات اضطرابی است و با روان درمانی در کنار دارو درمانی قابل درمان است.

مجموعه پزشکان سبزو سالم
دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم* دکتر مجموعه پزشکان سبزوسالم*
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

حملات پانیک به معنای هجوم ناگهانیِ نگرانی و ترس بسیار شدید است. در این حالت قلب شما به شدت می‌زند و نمی‌توانید نفس بکشید. حتی شاید احساس کنید در حال مردن یا دیوانه شدن هستید. اگر حملات پانیک درمان نشوند ممکن است منجر به اختلال پانیک یا مشکلات دیگر شوند. این حملات حتی می‌توانند شما را از فعالیت‌های روزمره بازدارند، اما خبر خوب این است که حملات پانیک قابل درمان هستند. با درمان مناسب می‌توانید علائم پانیک را از بین ببرید یا به حداقل برسانید و کنترل زندگی‌تان را دوباره به دست بگیرید.

مجموعه پزشکان سبزو سالم
دکتر پزشکان سبز و سالم دکتر پزشکان سبز و سالم
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

سلام دوست عزیز

احتمالا علت اضطرابی و شاید اختلال پنیک مطرح است و درمان تخصصی روانپزشکی نیاز است.

??????

پانیک

مراحل درمان پنیک (اختلال پانیک)

در درمان شناختی رفتاری اختلال پانیک و اگورافوبیا چندین هدف سازمان داده شده است اول اینکه، به شما کمک می کند که ماهیت اضطراب، پانیک و اگورافوبیا را بفهمید؛ دوم دامنه موقعیت هایی را که شما از ان اجتناب می کنید یا می ترسید را مشخص کنید؛ سوم علائم خاص شما شدت و کثرت وقوع انها و موقعیت هایی که باعث پانیک می شود را مورد ارزیابی قرار دهید و چهارم مشخص کردن اینکه چه مشکلاتی همراه با پانیک وجود دارد. برای مثال افسردگی، اضطراب های دیگر، سوء مصرف مواد، پرخوری، تنهایی یا مشکلات ارتباطی.

درمان شامل تعدادی از درمان های زیر است: آرمیدگی، اموزش تنفسی، مواجهه تدریجی با موقعیت هایی که پانیک را ایجاد می کنند، شناسایی تعبیرات از علائم فیزیکی استرس، آموزش کلی درمان شناختی رفتاری( یعنی اموزش اینکه چطور افکارتان منجر به به ترس می شود و یادگیری اینکه چطور این تعابیر را بررسی کرد که احساس بهتری پیدا کنیم) و اموزش توانایی شناخت و کاهش نشانه های پانیک وقتی که رخ می دهند.

حمید ضرابی

روانشناسی بالینی

متخصص در حیطه های وسواس، افسردگی، اختلالات اضطرابی و شکست های عاطفی

www.gyrusclinic.com

شریعتی، روبروی خیابان دولت، کوچه امامزاده پلاک ۱۴ واحد ۶ 2122616377

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

https://t.me/askq_bot
تخفیف لیزر موهای زائد ویژه ماه رمضان
مقالات تصادفی

آخرین چند رسانه ای های پزشکی و سلامت

آخرین تست های سلامتی

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه