همه ما در طول زندگی خود عصبانیت را تجربه کردهایم و شاید دلایل بروز این حس طبیعی هم خوب باشند .
افززایش وزن معمولا به دلیل پرخوری و یا کاهش فعالیت بدنی است ولی اگر شما همه این موارد را رعایت کنید و با زهم به افزایش وزن دچار شیود چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
کم کاری غده ی آدرنال را " نارسایی غده ی آدرنال یا فوق کلیوی " می گویند. حال اگر این نارسایی به دلیل اختلال در نقطه ی دیگری از بدن_ مانند غده هیپوفیز یا مغز _ باشد آن را " نارسایی ثانویه آدرنال " می نامند. علایم اصلی این نارسایی عبارتند از خستگی مفرط، از دست دادن اشتها، و کاهش وزن.
هورمون آدرنوکورتیکوتروپین (ACTH) از هیپوفیز قدامی ترشح شده و بر بخش قشری غده ی فوق کلیوی اثر مثبت دارد. این هورمون باعث افزایش ترشح کورتیزول و آلدوسترون می شود. بنابراین، از این آزمون برای بررسی اختلالات این دو هورمون استفاده می شود.
عدم تولید هورمون های غده ی فوق کلیوی یا آدرنال باعث " بیماری آدیسون " می شود. برخی علایم این بیماری عبارتند ازخستگی مزمن، لکه، برنزگی، تیرگی و کک و مک پوست، دل درد و سردرد.
آلرژی یکی از دردسر ساز ترین حالات _ حال به صورت دایمی یا فصلی _ است. یکی از روش های درمانی، استفاده از اسپرهای بینی است.
اگر برنامه زندگی شما دقیقاً مثل قبل باشد و افزایش وزن را تجربه کنید ،احتمالا شوکه خواهید شد
همان طور که می دانید ورزش برای سلامتی انسان حائز اهمیت است و با ان میتوان بدنی سالم و نیرومند داشت ولی در این پست به سایر مزایای ورزش اشاره میکنیم
هر چقدر هم که از لحاظ فکری و تغذیه ای به کودک رسیدگی شود، اما برقرار نکردن ارتباط لمسی با کودک رشد ذهنی، عاطفی و حتی جسمی کودک را نیز دچار مشکل می کند. کم لمس کردن و یا برقراری ارتباط فیزیکی کم با نوزاد به ویژه در سال های آینده کودک تاثیر خواهد گذاشت.
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر