بیماری گریوز،شایع ترین علت پرکاری تیروئید است. این بیماری باعث می شود آنتی بادی برای تحریک تیروئید بیش از حد ترشح شود. بیماری گریوز در زنان نسبت به مردان شایع تر است
دوست گرامی
در مواردی که شکستگی مچ پا با جابجایی قطعات شکسته شده همراه است بیمار نیاز به عمل جراحی دارد. در این عمل جراحی جااندازی باز قطعات شکسته شده صورت گرفته و سپس این قطعات با استفاده از پیچ و پلاک به یکدیگر متصل میشوند. در انتهای جراحی مچ پا و ساق در یک آتل گذاشته میشود. هدف از این آتل کاهش درد و تورم مچ پا است. بعد از چند روز این آتل برداشته شده و بیمار تشویق میشود تا مچ پای خود را حرکت دهد.
گچ گرفتن پا بعد از جراحی نه تنها به درمان بیمار کمک نمیکند بلکه موجب محدود شدن حرکات مچ پای وی میگردد. به همین خاطر توصیه به انجام آن نمیشود. گزگز انگشتان پا میتواند به علت فشار گچ به پای متورم باشد. فشار گچ میتواند موجب کاهش جریان خون اندام و بدنبال آن اختلال عصبی و گزگز شود. در این موارد در اسرع وقت باید گچ خارج شود.
بعد از جراحی بیمار در فواصل مشخص به توسط پزشک ارتوپدمعاینه میشود. پزشک با استفاده از معاینه و در صورت لزومرادیوگرافی مچ پا از روند مطلوب درمان و جوش خوردن شکستگی مطلع شده آنرا به اطلاع بیمار میرساند.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: