منوراژي بيماري شايعي است كه بسياري زنان از آن رنج ميبرند. مشخصه منوراژي، پريود و خونريزي هاي شديد و سنگين است. اين وضعيت ميتواند تنها يكبار، يا بطور دائمي اتفاق بيافتد.
چه عواملی باعث کاهش میل جنسی می شوند؟
برخی عوامل باعث کاهش میل جنسی می شوند که در این مقاله به آنها می پردازیم: اضطراب برخی افراد زمانی که تحت فشار و اضطراب هستند، کارهای خود را به خوبی انجام می دهند. اما رابطه جنسی جز این کارها محسوب نمی شود. اضطراب در محل کار، خانه، یا در
??بقیه مطلب در لینک زیر ??
http://sabzosalem.com/artlink/1528
دوست عزیز برای رفع مشکل کاهش میل جنسی باید اول دلایل کاهش میل را شناسایی کرد تا داروی مناسب تجویز شود. کاهش میل جنسی آقایان به دلایلی رخ می دهد: 1. کاهش سطح هورمون مردانه ی تستسترون (که خود دلایل دیگری دارد). معمولا از قرص caberlin 0/5 هفته ای یکبار آنهم وقتی سر کار نمی روید و رانندگی نمی کنید برای افزایش سطح هورمون تستسترون استفاده می شود. دستورات ترشح هورمون جنسی از غده هیپوفیز در مغز می آید اگر کارکرد این غده مختل شود و یا ترشحات جنسی از هیپوفیز نامنظم باشد میل جنسی نیز دچار اختلال می شود. داروی هورمونی Caberlin سبب خواب آلودگی و خستگی می شود. ممکن است در برخی افراد سبب افت فشار خون، سوهاضمه، آکنه (جوش)، خارش، گرگرفتگی درد سینه و کاهش اشتها و برخی عارضه های دیگر شود. درباره حساسیت های خود باید قبل از مصرف دارو بروشور دارو را مطالعه بفرمایید. 2. دومین دلیل کاهش میل جنسی مصرف سیگار، الکل و مواد مخدر است. طبیعیست اگر اینها کنار گذاشته شوند میل جنسی باز می گردد. 3. بروز سکته، بیماری دیابت (قند خون) و آسیب های عصبی پس از جراحی نیز میل جنسی را می توانند کاهش دهند. اگر هر کدام از این مشکلات رفع شود، میل جنسی نیز تنظیم می شود. 4. سخت شدن رگ های خونی و فشار خون بالا و نیز مصرف قرص های ضد فشار نیز سبب کاهش میل جنسی می گردد. البته برخی پزشکان مصرف قرص فشار خون را عامل سردمزاجی نمی دانند ولی در عمل برخی بیماران اثر می پذیرند. متاسفانه در ایران مصرف داروی خودسرانه رواج دارد و بازار دارودرمانی توسط افراد پرمدعا زیاد است. اما هر دارویی که مصرف می کنید باید از عواقب عوارض آن مطلع باشید. مراقب باشید فریب تبلیغات ماهواره ای درباره قرص های افزایش میل جنسی را نخورید. خیلی اوقات این قرص ها خود به قلب و اندام های حیاتی بدن آسیب می رسانند. هر بیماری شرایط فیزیکی-شیمیایی-آناتومی خاص خود را درد و لزوما یک دارو برای همه اثر یکسانی ندارد. می توانید ابتدا آزمایش اسپرم و ام آر آی غده هیپوفیز بدهید و سپس تحت نظر پزشک درمان شوید. 5. خیلی وقت ها غده هیپوفیز هیچ مشکلی ندارد و ممکن است مشکلات کلیوی و مجاری ادراری سبب افزایش فشار خون و کاهش میل جنسی شوند. اگر همیشه کاهش میل جنسی دارید، توصیه می کنم نزد یک پزشک فوق تخصص اورولوژی یا غدد بروید تا مشکل شما بررسی شود. موفق باشید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: