علم فیزیوتراپی چیست؟
با سلام
در هر دو اجتناب با محتوای کاملا متفاوتی وجود داره
فرادی که اختلال شخصیت اجتنابی دارند معمولا تمایل دارند که با دیگران ارتباط برقرار کنند اما احساس بی کفایتی می کنند و نسبت به ارزیابی منفی دیگران بسیار حساس هستند و می ترسند که از جانب دیگران طرد شوند. همین احساس ها باعث می شود تا شروع ارتباط با دیگران و حفظ این ارتباط برای آنها دشوار گردد. این افراد روابط اجتماعی محدودی دارند، از تعاملات اجتماعی اجتناب کرده و از دیگران کناره گیری می کنند. ویژگی اصلی شخصیت اجتنابی دوری گزیدن از مردم، تجربه های جدید و حتی تجربه های قبلی است. این اختلال غالبا ترکیبی است از یک ابراز ترس احمقانه با یک میل شدید برای مورد پذیرش و محبت واقع شدن. افراد مبتلا به این اختلال تمایل زیادی برای روابط اجتماعی یا فعالیت جدید دارند ، اما ممکن است به دلیل ترس از عدم قبول و مورد پذیرش واقع شدن، بی میلی خاصی برای روابط اجتماعی نشان دهند، مگر آنکه تضمینی قوی برای پذیرفته شدن بدون انتقاد بدست بیاورند. آنها معمولا خجالتی و بسیار کم رو به نظر می رسند.
آگورافوبیا: افراد مبتلا به این اختلال همیشه می ترسند که مبادا در جائی گیر بیفتند و در صورت نیاز فوری(معمولأ به علت وحشت زدگی)نتوانند به موقع کمک دریافت کنند.افراد مبتلا به آگورا فوبیا از ترس به مراکز خرید نمیروند،از مکان های پر ازدحام دوری می کنند،استفاده از وسایط حمل و نقل عمومی،فضاهای سربسته مثل فروشگاه،تئاتر،یا سینما.،ایستادن درصف یا قرارگرفتن در داخل جمعیت .،تنها بودن در خارج از خانه،ترس و اضطراب برایشان بوجود می آید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: