بروز هموروئید یا به قول عامیانه، بواسیر در دوران بارداری بسیار شایع میباشد. هموروئید به واریس (تورم) وریدهای رکتوم اطلاق میشود که معمولا با درد همراه است. این وضعیت معمولا در سه ماهه سوم بوجود می آید.
برای درمان جای جوش دهها روش وجود دارد و انتخاب روش درمان مناسب بستگی به عمق جوش, سن بیمار, محل جوش و... دارد. برای این موضوع باید توسط پزشک متخصص پوست ویزیت شوید و متناسب با علت، درمان مناسب اتخاذ گردد.
این عوامل می تواند آکنه (جوش) را ایجاد یا تشدید کنند: هورمون ها و تغییرات چربی پوست.
آندروژن ها هورمون هایی هستند که در دوران بلوغ در پسران و دختران افزایش می یابد و باعث می شود که غدد سباسه بزرگ شوند و سبوم بیشتری تولید کنند.
تغییرات هورمونی مربوط به بارداری و استفاده از داروهای ضد بارداری خوراکی نیز می تواند بر تولید چربی پوست تاثیر بگذارد.
داروهای ضد #آکنه را باید روی تمام صورت مالید نه فقط روی جوشها:
_اغلب کسانی که گرفتار آکنه هستند، داروهای ضدجوشهای آکنه را چه آنهایی که توسط پزشک برایشان تجویز شده و چه آنهایی که خودشان از داروخانهها تهیه کردهاند فقط روی جوشهای صورتشان میمالند و به بقیه پوست کاری ندارند.
_در حالی که اکثر این داروها، بیشتر برای جلوگیری از به وجود آمدن جوشهای جدید در جاهای دیگر پوست تهیه شدهاند و فقط جوشها را از بین نمیبرند و خشک نمیکنند.
_این داروهای ضدآکنه، #باکتری های سراسر پوست را که باعث به وجود آمدن یک جوش چرکی میشوند از بین میبرند و به همین دلیل بهتر است در سراسر پوست صورت به کار برده شوند.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: