زمانی که مغز آسیب می بیند، بر روی موارد بسیاری تاثیر می گذارد. برخی از عوامل مشکل ساز مغزی عبارتند از بیماری ها، ژنتیک و آسیب های مغزی.
دوست گرامی
دیر جوش خوردن شکستگی میتواند علل متفاوتی داشته باشد. شایعترین علت آن شدت و وسعت شکستگی است. در شکستگی هایی که قطعات شکسته شده زیاد هستند و یا جابجایی زیادی دارند شکستگی دیرتر از معمول جوش میخورد. جابجایی زیاد قطعات شکستگی و تعدد آنها نشانه آسیب زیاد به عروق خونی استخوان است و وقتی به این عروق آسیب زیادی وارد شده باشد تغذیه سلول های استخوانی و بدنبال آن جوش خوردن آنها به تاخیر میفتد.
وقتی چند استخوان با هم دچار شکستگی میشوند جوش خوردگی با مشکل روبرو میشود. گاهی اوقات مشکلات تکنیکی در حین عمل جراحی مانند جدا شدن کامل عضلات از قطعات شکسته شده و یا خوب جفت نشدن استخوان ها در محل جراحی موجب به تعویق افتادن جوش خوردن شکستگیمیشوند.
علل دیگری که میتوانند موجب دیر جوش خوردن استخوان ها شوند عبارتند از عفونت محل شکستگی، سن بالای بیمار و وجود بیماری های زمینه ای ضعیف کننده.
نوع تغذیه هم در روند جوش خوردن تاثیر میگذارند. مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و ویتامین دی مفید است. مصرف سیگار بر روی شکستگی تاثیر مضر دارد به نحوی که موجب تاخیر در جوش خوردن آن میشود.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: