آیا صبح با سردرد و خستگی بیدار می شوید؟ آیا همسر شما به اتاق دیگر نقل مکان کرده است و از خرو پف کردن و نفس نفس زدن های شبانه شما خسته شده است؟ اگر چنین باشد احتمالا به آپنه خواب انسدادی (OSA) مبتلا هستید.
سلام دوست عزیز
درمان پانیک (وحشت)
اغلب علایم حمله پانیک (وحشت) فیزیکی هستند و تا جایی شبیه حمله قلبی میمانند. اغلب افراد بیشتر به درمان علایم پزشکی درد قفسه سینه، تپش قلب، یا مشکل تنفس اقدام می کنند تا خود پانیک.
قبل از هر چیزی باید با علایم پانیک و موقعیت های ایجاد آن به خوبی آشنا شوید. آنقدر آشنا که براتان عادی باشد. یعنی دفعه بعدی خودآگاه تر شده و نسبت به دفعه قبل درجات آن کمتر شود.
تا می توانید از مصرف سیگار، نوشیدنی های الکلی و کافئین دوری کنید.
روش های کنترل تنفس خود را یاد بگیرید. تنفس عمیق خوب است.
می توانید از ورزش یوگا ، مدتیشن (مراقبه) و ریلکسیشن عضلات کمک بگیرید.
مرتب ورزش هوازی کنید: دویدن، پیاده روی، شنا، رقص
خواب کافی (نه کم نه زیاد) داشته باشید. تا می توانید به جای مصرف قرص و دارو از تکنیک های روانشناختی، کنترل ذهن، مدیریت استرس، خشم و اضطراب بهره بگیرید.
سبک زندگی بهتر و تغذیه سالم تری در پیش بگیرید.
نکته مهم: از تکنیک های شناختی-رفتاری " تغییر الگوهای فکری" و "تغییر الگوهای رفتاری" کمک بگیرید. علم نوروفیدبک می تواند شما را در کنترل مغز و فکر کمک کند.
به کمک رواندرمانگران، در موقعیت های شبیه سازی شده پانیک قرار می گیرید و بدنتان رفته رفته یاد میگیرد که شوکه نشود.
مصرف دارو های ضد افسردگی و بنزودیازپین را اگر می توانید به آخرین مرحله موکول کنید زیرا این داروها ممکن است اعتیادآور باشند. عوارض جدی دارند و پس از قطع مصرف نیز اثر منفی قطع مصرف بر جای می گذارند.
سایت تخصصی مغز-اعصاب-روان جایروس کلینیک:www.gyrusclinic.com
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: