درمان نارسایی حاد کبدی عبارتند از : مصرف داروهای برطرف کننده مسمومیت ، پیوند کبد ، برطرف کردن تجمع مایعات در مغز و ..........
می توان خطر ابتلا به زخمهای گوارشی را با تغییر داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی کاهش داد .
همچنین برای پیشگیری از بروز زخم های گوارش باید مصرف نوشیدنی های کافئین دار و مشروبات الکلی را محدود کرد
روی یکی از مواد ضروری برای فعال سازی دهها آنزیم متفاوت و عملکرد بهتر ارگان های مختلف است. کمبود آن باعث عوارض جانبی شدید و جبران ناپذیر می شود.
سوء هاضمه ممکن است هر فردی را در هر زمانی درگیر کند . عادات غذایی و یا یک مشکل گوارشی مزمن می تواند آغاز کننده سوء هاضمه باشد.
زخم گاستریک و زخم اثنی عشر هر دو از زخم های گوارشی محسوب می شوند. زخم های گوارشی زخم هایی هستند که در داخل دیواره معده (گاستریک) و یا قسمت بالای روده کوچک (اثنی عشر) ظاهر می شوند .
ریفلاکس یا برگشت صفرا زمانی اتفاق می افتد که صفرا از کبد به طرف معده و مری (لوله بین دهان و معده) برگردد.
بدون هیچ دلیل شناخته شده ای،زخم معده سرطانی در افراد با گروه خونی A شایع تر است.همچنین افراد با گروه خونی O بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قراردارند.
زخم های گوارشی زخم هایی هستند که معمولا در نتیجه التهاب ناشی از باکتری H. پیلوری و همچنین در اثر فرسایش اسید معده در پوشش داخلی معده ، مری، یا روده کوچک (دئودنوم) بروز می کنند . زخم های گوارشی یک مشکل نسبتا شایع محسوب می شوند.
زخم معده، زخم های بازی هستند که به نام زخم پپتیک نیز شناخته می شوند . زمانی که این زخم ها داخل معده ظاهر شوند ، به آنها زخم معده گفته می شود و زمانی که در قسمت بالای روده کوچک دیده شوند ، زخم اثنی عشر نامیده می شوند.
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر