شما هم این گفته رایج را شنیده اید که " از یه سنی به بعد باید هر شب یه آسپرین بخوری!!!". آیا شما هم از این نظریه پیروی می کنید؟ قبل از مطالعه این مقاله، من هم به مادر و پدرم تاکید می کردم که حتما هر شب یک آسپرین بخورند اما...
معمولاً لوسمی نوعی سرطان ویژه کودکان به حساب میآید ولی درواقع بزرگسالان به میزان بیشتری به آن دچار میشوند .همچنین میزان شیوع سرطان خون در آقایان بیشتر از خانمهاست و افراد سفید پوست بیشتر از افراد افریقایی-امریکایی به آن مبتلا میشوند .
کم خونی اپلاستیک عارضهای است که در آن مغز استخوان و یا بخش اسفنجی مانند درون استخوان ساخت سلولهای خونی جدید را متوقف میکند
ممکن است این بیماری در مراحل اولیه هیچ علائمی نداشته باشد و یا علایم آن خفیف باشند .این احتمال نیز وجود دارد که علایم در هر فرد با دیگری متفاوت باشد .
اختلال شناختی خفیف (MCI) شرایطی است که در آن فرد دچار مشکلات کوچک شناختی می شود، توانایی های ذهنی وی، مانند حافظه یا تفکر، دچار مشکل می شود. در فرد مبتلا به MCI مشکلات بروز کرده نسبت به سن وی بزرگتر و حادتر از حالت طبیعی به نظر می رسد.
این بیماری برای هر فردی با دیگری متفاوت است و در صورتی که نشانههای زیادی ندارید ،مجبور به آغاز درمان نیستید .پزشکتان وضعیت سلامتی شما را بررسی خواهد کرد .
معمولا از اسپیرین به منظور کاهش درد های خفیف و پایین اوردن تب استفاده میشود .همچنین اسپیرین در برابر تاثیر پلاکت ها مقاوت میکند که به انعقاد خون کمک میکنند و همین مورد تعداد سکته ها و حملات قلبی را کاهش میدهد.
پورپورای ترومبوتیک ایدیوپاتیک (ITP) اختلالی است که در آن خون به طور طبیعی لخته نمی شود. این مشکل باعث کبودی و خونریزی زیاد می شود. در مبتلایان به این بیماری سطح پلاکت ها یا ترومبوسیت ها در خون به طور غیرعادی پایین است. ITP با نام پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمنی نیز شناخته می شود.
بیماری نیمن پیک یک بیماری ارثی است که بر روی سوخت و ساز چربی و یا روش های ذخیره یا حذف چربی یا کلسترول از بدن تاثیر می گذارد. افراد مبتلا به بیماری نیمن پیک دچار نوعی سوخت و ساز غیر طبیعی چربی ها هستند که منجر به تجمع مقدار مضر از چربی ها در اندام های مختلف می شود.
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر