سندرم میلودیسپلاستیک (MDS)، بیماری است که بر تولید سلول های مغز استخوان و گلبول های خون تاثیر می گذارد.
سلام در برخي موارد كه شدت زيادي دارد بله دارو درماني لازم است به هر حال هيچ داروي شيميايي بدون عارضه نبوده و گاهي نياز است بين بد وبدتر ، بدرا انتخاب كنيم . در برخيموترد درمان قطعي و دربرخي افراد درمان پيشگيري كننده دارد ، در رابطه با خواسته هاي نابه جاي ايشان بايد رفتار درماني صورت بگيدر چون اين موارد توسط دارو درمان نميشود
اگر هم در خانه هم در مهد یا مدرسه علایم وجود دارد و روی روابط و عملکرد و تحصیل مشکل ایجاد کرده،دارو لازم است، برای کسی که به دارو نیاز دارد و خودسر مصرف نمیکند، منافع دارو بیشتر از ضرر هااست، خطر وابستگی به دارو برای کسانی است که دارو رو بدون نیاز و به قصد صرفا لذت استفاده میکنند، بیش فعال ها ازدارو لذت نمیبرند فقط نیازشان دیده میشود و رشد مغز تسریع میشود.داروی گیاهی وجود ندارد فعلا.چون بچه های سختی عستند حتما لازم است تکنیک های فرزند پروری را شما و همسرتان اموزش ببینید.
سلام پایه درمان بیش فعالی دارو هست. موثرترین دارو ریتالینه، البته داروهای دیگه ای هم هستند. ریتالین برای بیش فعالی جزء کم عارضه ترین داروهاست. داروی گیاهی موثری وجود نداره. در کنار درمان دارویی، رفتاردرمانی هم توصیه میشه.
با سلام با توجه به اينكه خودتون به شكايت اصليتون و موضىوعي كه دغدغتون هست اشاره كرديد يعني كودك شما در ارتباط با والدين خود خواسته هاي نابجايي داره و شما عم در مقابل ممكنه زود عصبي بشين يا تعامل مثبتي بينتون وجود نداشته باشه، راجبه اين موضوع درمانهاي روانشناختي در زمينه تعامل والدو كودك، اموزش والدين ، رفتار درماني با خود كودك موثرترين شيوه مداخله هستش و كاملا اين موضوع بهبود پيدا ميكنه در مورد داروي ريتالين هم سوال كرده بوديد اين دارو مربوط به نقص توجه و تمركز هستش كه بايد با تشخيص روانپزشك كودك تجويز شه و قاعدتا مانند بقيه داروها عوارضي هم ميتونه داشته باشه اما بسته به تشخيص و ارزيابي كودك درمان دارويي هم صورت ميگيره در اين مورد با روانشناسان مركز تخصصي كودكان بوجيكا در ارتباط باشيد Www.gyrusclinic.com شاد و پيروز باشيد
آیا تشخیص قطعی برای بیش فعالی گرفتید؟ فرزندتون چند سالش هست؟ اگه شدت مشکل زیاد باشه دارو خیلی کمک کننده است. رفتارهای تکانشی به مرور زمان و در بزرگسالی رفع میشن اما اگه بیش فعالی درمان نشه در بزرگسالی مشکلات جدی تری رو ایجاد می کنه.مثل مشکل در روابط اجتماعی،مشکل در برنامه ریزی و پیگیری یک کار که هرکاری می تونه باشه.مشکل در تمرکز،مشکل در پردازش های ذهنی و تصمیم گیری های درست در لحظه و... البته این علائم در افراد متفاوت هستند و در هر فرد یکی یا چند تا بیشتر می تونن باشن.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: