دوست گرامی
شکستگی استخوان ترقوه در غالب اوقات بدون عمل جراحی درمان میشود. درمان غیر جراحی شکستگی ترقوه معمولا بصورت بستن کتف ها با بانداژی به شکل عدد 8 و یا بانداژ ولپو ( آویزان کردن ساعد به شانه و بستن بازو به تنه) صورت میگیرد. این شکستگی با همین درمان در غالب اوقات جوش میخورد.
البته بعد از جوش خوردن، برجستگی در محل شکستگی ترقوه بوجود خواهد آمد. این برجستگی به این علت ایجاد میشود که قطعات شکسته شده استخوان با قدری جابجایی جوش خورده اند. وقتی شکستگی با جابجایی جوش میخورد معمولا شکل استخوان به همین منوال باقی مانده و به حالت اول برنمیگردد مگر در بچه ها که هرچه بچه کم سن و سال تر باشد توانایی استخوان به اعاده شکل قبل از شکستگی بیشتر خواهد بود.
این تغییر شکل استخوان مشکلی برای کارکرد شانه و اندام فوقانی بوجود نخواهد آورد و فرد میتواند بعد از جوش خوردن شکستگی همه فعالیت های بدنی قبل از شکستگی منجمله فعالیت های ورزشی را انجام دهد.
بنابراین میتوان گفت شکستگی ترقوه معمولا نیاز به عمل ندارد مگر در مواردی که جابجایی قطعات شکسته شده زیاد باشد یا بدنبال شکستگی مشکلات عصبی یا عروقی برای بیمار ایجاد شده باشد و یا اینکه شکستگی همراه با زخم و بصورت باز باشد. بیمار بعد از جوش خوردن شکستگی میتواند تمام فعالیت های ورزشی قبل از شکستگی را انجام دهد.
شریعتی(دولت)_روبه روی خیابان دولت_کوچه امامزاده_نبش فروشگاه جانبو_پلاک 14طبقه دوم واحد 6
021_22616377