بهتر است مراقبت در کلینیک اچ آی وی خود فرد صورت گیرد. اما میتوان به یک متخصص زنان زایمان، یک متخصص مامایی و یک پزشک اطفال نیز مراجعه کرد. همچنین میتوانید بنا به نیاز خود به یک مشاور، یک روانشناس یا یک مددکار اجتماعی نیز مراجعه کنید.
دوست گرامی
بالا نگه داشتن پا موجب کاهش تورم آن میشود و تورم اصلا خوب نیست. تورم موجب درد میشود. تورم موجب میشود تا خونرسانی به بافت متورم کم شده و در نتیجه بهبود مشکلات آن به تعویق افتد و تورم احتمال عفونت را بیشتر میکند پس به هر طریقی باید از این مشکل دوری کرد.
با بالا نگه داشتن پا بازگشت خون وریدی از آن به سمت قلب بیشتر شده و تورم آن کمتر میشود. این روند وقتی ایجاد میشود که سطح ساق از قلب بالاتر باشد. پس اینکه بنشینیم و یکی دو بالشت زیر پا بگذاریم کافی نیست. ساق باید از سطح قلب بالاتر باشد. برای اینکار باید دراز کشید و یکی دو بالشت را زیر ساق گذاشت تا ارتفاع ساق نسبت به زمین حدود یک وجب بالاتر از قلب باشد.
این کار را باید در یک هفته اول بعد از شکستگی انجام داد. در هفته های بعد هر وقت ساق ورم کرد باید این کار تکرار شود.
بالا نگه داشتن ساق و کاهش تورم آن ممکن است تاثیر محسوسی بر روی مدت زمان لازم برای جوش خوردن شکستگی نداشته باشد ولی مشکلات بیمار را کمتر کرده و موجب میشود بیمار راحتتر با شکستگی خود کنار بیاید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: