سوختگی انواع مختلفی دارد که متناسب با نوع سوختگی، نوع درمان نیز متفاوت خواهد بود.
سلام. دوست عزیز بهتر بود به جای شروع درمان با دارو، ابتدا از تکنیک های رفتاردرمانی-شناختی CBT نزد یک روانشناس خبره بهره می بردید. و علت رفتارهای وی ریشه یابی می شد. ضمن اینکه نوروفیدبک (تمرین کنترل بیش فعالی و کنترل مغز و رفتار کودک به کمک یک مربی آموزش دیده که امواج مغزی فرزندتان را تحلیل می کند و به او کمک می کند) بهتر از دارو جواب می دهد.
قبل از هر چیزی نوع تغذیه کودک اهمیت بسیار زیادی در کنترل اعصاب و هیجانات جسمی وی دارد. خوردن سردی زیاد (غذاهای آماده کارخانه ای و حاوی مواد نگهدارنده، پفک و چیپس، تنقلات و شیرینی های مصنوعی، تراریخته، کافئین دار، نوشابه گاز دار ...) سبب تحریک اعصاب و لجبازی بیشتر فرزندتان می شود.
نوع رفتار شما با کودک اهمیت بسیار زیادی دارد. چند نکته عنوان می شود:
تنبیه نکنید اما باج هم ندهید. گاهی پاداش ندهید. دایم امر و نهی نکنید زیرا تکرار دستورات سبب می شود که واکنش منفی بیشتری نشان دهد. گاهی خونسرد و آرام باشید تا رفته رفته بی خیال شود و دست بردارد. واکنش شدید شما به حرکات او وضع را بدتر می کند. با دیگران مقایسه اش نکنید.با محبت کردن در خلال صحبتهایتان یا به کمک کارتون یا کتاب داستانی به وی بفهمانید که چه رفتارهایی برای او بهتر است. از جملات مثبت استفاده کنید. سعی کنید باهاش بازی کنین: به جای اینکه بگویید بنشین سرجات ... بگویید: ببینم کی اینقدر قویه که بتونه این حرکت ورزشی رو انجام بده (یه حرکت که نشسته باشه پاها کنار هم کشیده و روی دستش یه کوچولو بلند شه سریع بشینه. و حتی کمکش کنین بلند شه). یا اینکه ببینم اینقدر قوی و باهوش هستی بتونی این پازل به هم ریخته رو سریع بچینی درستش کنی .... خلاصه کلی بازی هست که می تونین سرگرمش کنین.
انتقاد نکنین. بهش بگین مطمنم پسر خوبی میشه و پسر من پر استعداده و حتما یاد میگیره ...کارو انجام بده. همیشه از جملات مثبت و تشویقی استفاده کنین. ضمن اینکه عجله نکنین و آرام آرام اقدام کنین.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: