شیر مادر در جهان به عنوان بهترین غذا برای تغذیه نوزاد شناخته شده است، زیرا شیردهی از مادر و نوزاد در مقابل بسیاری از بیماری ها و مشکلات جسمی محافظت می کند.
آیا منظورتون دارویی هست که از شب ادراری بزرگسال جلوگیری می کنه؟ برای تجویز دارو باید اول علت شب ادراری تشخیص داده شود بعد داروی مناسب تجویز شود. 1. اگر مشکل از کلیه باشد (هورمونADH برای تولید ادرار از کلیه ترشح می شود و اگر درست کار نکند ادرار زیاد می شود)، باید دارویی برای متعادل کردن هورمون ADH تجویز شود. 2. نوعی دیابت به نام "دیابت اینسیپیدوس" بر هورمون ADH کلیه اثر داشته و ادرار را زیاد می کند. بنابراین، اول باید دیابت رفع شود تا ادرار کنترل شود. 3. پرکاری مثانه نیز یک بیماری است . در آزمایشات FBC یعنی ظرفیت مثانه برای نگهداری حجم خاصی از ادرار. کافئین ، شکر، کربوهیدرات (شیرینی ها) و الکل مصرف نکنید. تذکر: قرص های خواب و داروهای درمان افسردگی و روح و روان سبب پرکاری مثانه می شوند (برای مثال، ریسپریدون، تیوریدازین، کلوزاپین ODT). در مصرف دارو ابتدا بروشور عوارض دارو را مطالعه کنید شاید مشکل از داروی خاصی است که مصرف می کنید. توصیه می کنم به سایت های زیر جهت اطلاع از عوارض داروها سر بزنید: www.jyrusclinic.com www.sabzosalem.com . 4.ممکن است به بیماری اختلال پروستات دچار شده اید که باید بررسی شود. 5. اختلالات عصبی، ترس، استرس و ناراحتی ها. توصیه من به انجام آزمایش ادرار و خون برای تحلیل ادرار و علت یابی بیماری شب ادراری شماست. موفق باشید. بات تلگرامی ما را به دوستان خود معرفی کنید تا سهمی در افزایش دانش پزشکی-درمانی افراد داشته باشید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: