مهمترین عوامل خطر در بی اختیاری ادراری شامل بارداری و زایمان طبيعي، جراحی دستگاه ادراری، ضعف عضلات کف لگن، سکته ی مغزی، چاقي مفرط، اختلالات مغزی مانند بیناری پارکینسون و تمرینات شدید ورزشی است.
درمان زانوی پرانتزی
لینک های زیر سایت پرشن فیزیو برای اطلاعات درمانی کلیک کنید
goo.gl/S8khD7
پاهای پرانتزی (ژنوم واروم) یا زانوهای کج در کودکان یا سنین بزرگتر نیازی به جراحی ندارند. در کودکان این حالت تا سن 7 سالگی خود به خود درمان می شود. اگر کجی (انحراف) زانو پس از 7 سالگی و یا در بزرگسالی بروز کند، باید نزد ارتوپد بررسی شود. ممکن است بیماری های استخوان و یا آرتروز در کمین فرد مبتلا باشد.
متخصص فیزیوتراپ یا ارتوپدی با انجام تست هایی وضعیت پاها را بررسی می کند. نقاط و شدت درد در مفصل زانو تعیین می شوند. ورزش هایی برای تقویت و صاف کردن زانوها پیشنهاد و انجام می شود. در مراحل پیشرفته، با تست خون وجود عفونت یا کمبود ویتامین D در بدن بررسی می شود. از اشعه ایکس نیز برای عکس برداری از زانو کمک می گیرند. در مرحله آخر با جراحی پاها صاف می شوند.
ارتوپدی-فیزیوتراپی زانو پرانتزی: علل انحراف یا کجی زانو پرانتزی (Genu varum)
● تنگ بودن جای جنین در رحم مادر
● کمبود ویتامین D (نرمی استخوان) یا کلسیم در بدن
● ابتلا به عفونت و جراحت، تومور، بیماری های استخوان
● وارد آوردن فشار زیاد به زانو (چاقی، شل شدن رباط های زانو). رباط ها بافت هایی هستند که استخوان ها را به هم وصل می کنند.
● مشکلات ژنتیکی تاثیرگذار بر استخوان ها یا مفاصل
● ابتلا به آرتروز یا روماتیسم
www.persianphysio.com
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: