در علم پزشكي، قطع قاعدگي براي مدت 12 ماه متوالي، يائسگي ناميده ميشود. متوسط سن يائسگي طبيعي 51 سال است؛ اما...
بی اختیاری مدفوع
بی اختیاری مدفوع یا اسهال متناقص (انکوپرزیس)، دفع ناخواسته مدفوع در کودکانی است که در حال آموزش برای کنترل ادرار و مدفوع خود هستند. در این حالت مدفوع به لباس کودک نشت خواهد کرد. این عبارت معمولا برای کودکان به کار می
??بقیه مطلب در لینک زیر ??
http://gyrusclinic.com/?p=21958
با روشهای درمانی بی اختیاری روده آشنا شوید
همانطور که در مقاله قبلی ذکر شد ؛ عدم کنترل دفع مدفوع را بی اختیاری روده می نامند . این
??بقیه مطلب در لینک زیر ??
http://sabzosalem.com/artlink/1226
بی اختیاری ادرار و مدفوع ریشه در اختلال در عملکرد و ساختار مثانه و روده ها دارد. در سیستم مثانه و روده ها یک سری عضلات و عصب ها مسوول کنترل جریان ادرار و دفع مواد مدفوع هستند. اگر این عضلات (عضلات اسفنکتر) و عصب ها دچار مشکل شوند، بی اختیاری ادرار و مدفوع پیش می آید. همچنین، مصرف برخی داروها، بروز عفونت در بدن، استرس و فشار عصبی، بیماری های عصبی، دیابت، تورم و تحریک رگ های خونی مقعد و پایین مقعد (hemorrhoids)، و اختلالات کفِ لگن می توانند به بی اختیاری ادرار و مدفوع دامن بزنند. یک سری عصب ها از مثانه به ستون فقرات و به مغز راه دارند. عصب ها پیامی از مغز به مثانه برای تخلیه به موقع ادرار می رسانند. اگر این عصب ها مختل شوند مشکلات ادرار پیش می آید. راههای درمان بستگی به تشخیص دقیق علت دارند. درمان ها از تغییر رژیم غذایی گرفته تا ورزش، تحریک الکتریکی عصب های آسیب دیده برای اینکه عضلات مثانه تقویت شوند، و نیز جراحی متنوع اند. گاهی مثانه بیش فعال می شود و ظرفیت نگهداری ادرار آن در حد معینی می شود. معمولا زنان (به خصوص از 65 سال به بالاتر) بیشتر به این مشکل مبتلا می شوند. برای درمان بایستی با پزشک خود صادق باشید و سابقه و مدت زمان مشکل خود را با وی درمیان بگذارید. با معاینات فیزیکی و تست نوار مثانه، و تست های دیگر پزشک می تواند حدس بزند مشکل ااز کجاست. سابقه مصرف دارو، استرس، یا بیماری هایتان را با پزشک در میان بگذارید. داروهایی برای درمان وجود دارد منتها اول باید علت تشخیص داده شود. تست قند خون مشخص می کند دیابت دارید یا نه. آزمایش خون و ادرار نیز به تشخیص ها کمک می کند. دوست عزیز بهتر است به پزشک اورولوژی مراجعه بفرمایید. حتما مدت زمان بروز مشکل، دفعات و زمان های بی اختیاری ادارار و مدفوع، مقدار و غلظت و رنگ ادرار، سابقه مصرف دارو، و مواردی که در بالا را گفتم با پزشک در میان بگذارید. بات تلگرامی ما را به دوستان نیز ارسال کنید تا بتوانید سوالات بیشتری بپرسید. موفق باشید.
فوق تخصص گوارش
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: