در اين وضعيت، بيماران به درد ثانويه ناشي از انقباضات رحمي، تتاني رحم يا حساسيت به لمس موضعي رحم مبتلا ميشوند. همچنين علائم ميتوانند ناشي از جدا شدن زود هنگام جفت، ديسترس جنين، مرگ جنين و در موارد بسيار نادر، شوك ناشي از خونريزي باشد.
سلام
از روش هاي ريلكسشن و ذهن اگاهي مي تونه استفاده كنه
ولي پشنهاد ميكنم چون اضطراب در سطح عضلات پاراسمپاتيك و غير ارادي وجود داره حتما به يك روانشناس متخصص مراجعه كرده و از او كمك بگيريد تا به شكل عمقي تر حل شود
شما در دوره هایی از کودکی و نوجوانی حالت تنهایی رو تجربه کرده اید (که یکی از دلایلش می تونسته کم رویی باشد) و چون وقت تون با همراهی دیگران (چه دوستان یا اعضای خونواده) طی نشده با خودتون مشغول گشته اید.
به هر حال برای درمان ، شما باید دو راهکار رو همزمان شروع بکنید.یکی همراهی با دیگران به هر شکلی که می توانید هست ، یعنی فرصت تنهایی و با خود بودن رو کمتر بکنید و دیگری راهبرد درمانی برای قطع (عادت) خیالپردازی هست.
برای این کار هم میتونید مهارت (توقف فکر ) رو برای مدتی انجام بدید به این صورت که وقتی احساس کردید رشته افکارتون دنبال یه موضوعی خاص جریان پیدا می کنه، با یک تغییر وضعیت سریع مثل کوبیدن دست روی میز یا تکان دادن سریع بدن و تغییر وضعیت بدن مثل بلند شدن سریع و غیره ، از موضوع جاری (تمرکز زدایی) بکنید.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: