اسکلروز متعدد نوعی بیماری تخریب کننده است که در ان سیستم ایمنی به لایه ی پوشاننده ی غشای عصبی حمله میکند و ارتباط بین مغز و سایر اعضای بدن را مختل میکند
دوست گرامی
اکثر بانوان دچار اختلال تخمکگذاری برای درمان به متخصص زنان و زایمان مراجعه میکنند و داروی خوراکی برای ایشان تجویز میشود. این داروها با هدف افزایش دادن میزان FSH (هورمون محرک فولیکول) و LH (هورمون لوتئینی کننده) در غده هیپوفیز تجویز میشوند تا پیامی مبنی بر تولید فولیکول را به تخمدان ارسال کنند و در نتیجه تخمکگذاری انجام شود. نتایج پژوهشهای متعدد حکایت از آن دارد که تخمک گذاری اکثر بانوان مصرف کننده کلومیفن پس از مدتی منظم میشود و پس از سه تا شش سیکل درمان باردار میشوند. اگر بیمار پس از سه سیکل مصرف کلومیفین همچنان تخمک گذاری نداشته باشد، یا باردار نشود، باید تحت معاینه و بررسی بیشتر قرار بگیرد.
بارداری با وجود اختلالهای تخمکگذاری
اختلالهای تخمک گذاری شایعترین و قابل درمانترین علت ناباروری است، البته تمام بانوان بلافاصله بادار نمیشوند. متخصصان زنان به زوجها توصیه میکنند تا از علل احتمالی ناباروری و مزایای مراجعه به ایشان و درمان توسط ایشان آگاه شوند. اکثر بیماران بر اختلالهای تخمکگذاری غلبه میکنند و در نهایت موفق میشوند لذت مادر شدن را تجربه کنند.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: