این بیماری اغلب ازطریق تماس جنسی درمیان مردان همجنسگرا و دوجنسگرا انتقال پیدا می کند. این ویروس همچنین ازطریق تماس با خون آلوده، مایع منی و یا مایعات واژن منتقل می شود.
سلام دوست عزیز
پرولاکتین نوعی هورمون پروتئینی است که از هیپوفیز ترشح میشود.
افزایش پرولاکتین خون یا بالا بودن پرولاکتین یک بیماری نسبتا شایع است که بر اثر عواملی که یکی از شایعترین آنها وجود غده خوشخیم هیپوفیز به نام "آدنوم هیپوفیز" است بالا میرود. از دیگر عوامل بالا رفتن پرولاکتین کمکاری تیروئید است همچنین داروی افسردگی و زُنا نیز میتوانند باعث بالا رفتن پرولاکتین شوند.
پرولاکتین بالا میتواند منجر به اختلالات عادات ماهیانه و ناباروری در خانمها و اختلالات جنسی در آقایان شود. یکی از علائم مهم آن در خانمها ترشح نابجای شیر و اختلالات قاعدگی مانند آمنوره میباشد. علت اصلی آن اغلب آدنوم هیپوفیز (تومور خوشخیم در قاعده غده هیپوفیز) است. افزایش پرولاکتین ممکن است با اضطراب و افسردگی همراه باشد.
دوست گرامی علل مختلفی از جمله:
فشار خون بالا
افسردگی
زخم
درد
علائم یائسگی
کم کاری تیروئید
تومورها
بیماریهای مزمن کلیه و کبد و....
دوست گرامی جای نگرانی نمی باشد بهتر است بررسی های لازم توسط متخصص غدد صورت گیرد و طبق نظر پزشک معالج آزمایشات لازم صورت گیرد تا متناسب با علت این موضوع درمان مناسب اتخاذ گردد.
برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم: