عملکرد طبیعی تخمدان ها به گونه ایست که در طول سال 6 الی 7 مرتبه کیست فولیکولار تولید میکنند. در بیشتر موارد، این کیست ها طی چرخه قاعدگی طبیعی، خودبخود از بین میروند. در موارد نادر، ممکن است کیست به مدت طولانی تری در تخمدان باقی بماند یا بزرگتر شود. در این زمان است که تشکیل توده آدنکس را میدهد.
به دلیل تشخیص های افتراقی گسترده، توده آدنکس به یک معضل تشخیصی تبدیل شده است. خوشبختانه بسیاری از این توده ها خوش خیم هستند. با این حال، بدون تشخیص بافت هیستوپاتولوژیک (آسیب شناسی)، بطور کل امکان تشخیص قطعی وجود ندارد. پزشکان ابتدا باید با استفاده از اطلاعات بالینی و رادیولوژیک، احتمالات روند آسیب شناسی را ارزیابی کنند، سپس خطر مداخله جراحی را بررسی کنند.
از آنجاییکه در دوران قاعدگی زنان، تخمدان ها تولید کیست فیزیولوژیک (کیست ساده) میکنند، احتمال خوش خیم بودن آن در سنین باروری بالاتر است. در مقابل، وجود توده آدنکس پیش از بلوغ دختران و در زنان یائسه، خطر ابتلا به تومور بدخیم را افزایش میدهد.
تومور آدنکس در نواحی زیر ایجاد میشود:

  •     تخمدان ها
  •     لوله های فالوپ
  •     بافت های همبند مجاور تخمدان ها یا لوله های فالوپ

تشخیص تومور آدنکس شامل معاینات دقیق فیزیکی، تصویربرداری، آزمایش و گاهی اوقات، جراحی میباشد. درمان تومور آدنکس به محل ایجاد و نوع سلول های درگیر بستگی دارد.
 

مطالب مرتبط: درباره کیست تخمدان چه ميدانيد؟ ، آيا درباره سندرم تخمدان باقيمانده چيزي ميدانيد؟ ، آنچه شما زنان بايد درباره تومورهاي تخمدان بدانيد! ، سندرم تخمدان پلي كيستيك چيست؟!

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران