منوی اصلی
انتخاب بخش بندی سوالات
آیا تولد زود رس روی نفروتیک شدن کلیه های نوزاد اثر دارد؟۳۴ هفته
پاسخ
مرکز تحقیقات سبزوسالم
۴۸ / ۱۰ / ۱۱ | ساعت ۴ ق.ظ

سندرم میتواند بوسیله خیلی از بیماریها ایجاد شود که بر روی واحدهای فیلتر کننده کلیه اثر میگذارند و باعث افزایش نفوذ پذیری گلومرولها به پروتئینهای پلاسما میشود و در نتیجه باعث از دست دادن غیرطبیعی و زیاد پروتئین در ادرار میشوند. 

سندرم نفروتیک مادرزادی یک اختلال نادر است که ممکن است ارثی، اسپورادیک باشد یا به عنوان بخشی از سندرم مالفورماسیون عمومی اکتساب شود. (General malformation  syndrome)
آن ممکن است قبل از تولد بوسیله بالارفتن سطح آلفا فیتو پروتئین در خون مادر در طول چهاردهمین هفته حاملگی شناخته شود یا بوسیله بالا رفتن سطح آلفا فیتو پروتئین در مایع آمنیوتیک بین هفته‌های 15 تا 20 حاملگی تشخیص داده شود.این وضعیت خود را در 3 ماهه اول زندگی نشان میدهد و نیاز به درمان درمرکز نفرولوژی کودکان دارد.
شایعترین شکل سندرم نفروتیک مادرزادی، نوع Finnish است(همچنین سندرم نفروتیک میکروستیک نامیده می‌شود) که وراثتی است و بوسیله ژن اتوزومال مغلوب ایجاد می شود. درمان فعال شامل حمایت تغذیه‌ای، آنتی‌بیوتیک درمانی بصورت پروفیلاکسی، جایگزینی هورمون تیروئید، نفروکتومی دو طرفه، دیالیز و در آخر پیوند کلیه است. بیماریهایی که  بطور اولیه کلیه را درگیر می‌سازند و بر ساختمان، عملکرد گلومرول یا هر دو در غیاب یک بیماری سیستمیک اثر می گذارند، می توانند باعث سندرم نفروتیک اولیه یا ایدیو پاتیک در کودکان شود.

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

https://t.me/askq_bot
تخفیف لیزر موهای زائد ویژه ماه رمضان
مقالات تصادفی

آخرین چند رسانه ای های پزشکی و سلامت

آخرین تست های سلامتی

درمان بی خوابی بدون دارو (کلیک کنید)
اینجا باهوش تر میشوید!
عضویت در خبرنامه ثبت نام
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
در خبرنامه ما عضو بشید و دسترسی خودتون به اطلاعات جالب و جذاب رو راحت کنید. باقی کارها رو ما برای شما انجام میدیم. تنظیم خبرنامه خبرنامه سلامت خبرنامه مغز و اعصاب و روان خبرنامه زیبایی و تغذیه