توصيه نميشود.
سرترالین دارویی است که در انواع اختلالات اضطرابی و بعضی انواع افسردگی و اختلال استرس پس از سانحه، اختلال هراس و موارد متعدد دیگری استفاده میشود.
اطلاعات مصرف این دارو و عوارض جانبی آن در مقاله دیگری نیز شرح داده شده: اینجا
در این مقاله ده نکته کلیدی در مورد سرترالین ذکر شده است :
1- با شروع مصرف دارو توقع نداشته باشید که اثر دارو شروع شود، شروع اثر دارو ممکن است از دو تا چندین هفته بعد باشد.
2- این دارو فقط داروی ضد افسردگی نیست و درموارد متعدد دیگری نیاز به کار میرود.
3- هیچگاه این دارو را سرخود زیاد نکنید.مسمومیت با این دارو عوارض جدی دارد. و در موارد نادری نیز مسمومیت با مصرف مقدار زیاد این دارو موجب مرگ شده است.
4- در ابتدای شروع مصرف دارو ممکن است دچار عوارضی مانند سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی، خستگی و یا ضعف شوید که به مرور زمان از بین میروند.
5-با احتمال کمتری ممکن است با شروع دارو دچار دل درد، تاری دید و یبوست شوید.بهتر است در صورت بروز این موارد با پزشکتان مشورت کنید.
6-قطع ناگهانی مصرف دارو معمولاً عوارض جانبی دارد و حتماً اینکار باید با نظر پزشک صورت بگیرد.
7- دارو را از دسترس کودکان دور نگه دارید زیرا علائم مسمومیت در کودکان شدیدتر ظاهر میشود.
8- اگر درحین مصرف دارو دچار تب، سفتی عضلات و / یا گیجی، لرزش بدن، نامنظم شدن ضربان قلب و لرز شدید حتماً بسرعت پزشکتان را در جریان بگذارید.
9- این دارو با بعضی داروها خصوصاً با بعضی داروهای ضد سردرد تداخل دارد و باید قبل از تجویز دارو، کلیه داروهای مصرفی تان را به پزشکتان بگویید.
10- مصرف این دارو خصوصا در روزهای اول ممکن است سبب تقویت افکار خودکشی شود که این موضوع در کودکان و نوجوانان بارزتر است.لذا باید همیشه در مورد این افکار از مصرف کنندگان دارو سوال شود.