بیماری پارکینسون بر روی سلول های عصبی تولید کننده دوپامین در مغز تاثیر می گذارد. پس از تشخیص بیماری درمان ها به بهبود علائم کمک می کنند، اما بیماری را درمان نمی کنند.
تشخیص زود هنگام و درمان علل زمینه ای و اقدامات پیشگیرانه در بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه بسیارمهم است و ممکن است بیماری را کاهش داده و یا متوقف کند.
برخلاف یائسگی زنان که دراین مرحله تولید هورمون بطورکلی متوقف می شود، کاهش هورمون تستوسترون درمردها طی فرآیندی بکندی صورت می گیرد. بیضه ها برخلاف تخمدان ها درزنان ، درتولید تستوسترون متوقف نمی شوند. مردها ممکن است حتی تا سن 80 سالگی یا بیشترقادربه تولید اسپرم باشند.
افزایش ساخت و جذب آهن در بدن، حال از مواد غذایی یا مکمل ها، باعث نوعی اختلال به نام هموکروماتیس یا هموکروماتوزیس می شود. در اکثر موارد، این بیماری ارثی است.
بیماری منیر معمولا بین سنین 20 تا 50 سالگی شروع می شود . این بیماری در مردان و زنان به طور مساوی اتفاق می افتد علائم ممکن است بسیار کم، و یا می تواند شدید باشد ، به خصوص اگرحملات سرگیجه شدید، مکرر، وبدون هشدار رخ دهد. بیماری منیر نیز هیدروپس آندولینفاتیک ایدیوپاتیک نامیده می شود.
در تعدادی از مطالعات حساسیت به گلوتن به انواعی از بیماریهای قلبی ارتباط داده شده است .در اولین مطالعهای که در این مقاله به آن میپردازیم ،اختلالات سیستم خود ایمنی قلب بررسی میشوند که به دلیل مصرف گلوتن بوجود آمدهاند .
اسکیزوفرنی یک بیماری روحی است که بر روی افکار فرد بیمار تاثیر می گذارد. از هر 100 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا می شود. این بیماری معمولا در اوایل بزرگسالی رخ می دهد. بر خلاف تفکر عامه، اسکیزوفرنی به معنای داشتن دو شخصیت یا بروز خشونت نیست. علائم این بیماری معمولا به دو بخش علائم مثبت و منفی تقسیم می شوند.
افرادی که مبتلا به بیماری چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و گلوکوم ، افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر ابتلا به نابینایی قرار دارند.
نحوه ی درمان بیماری های انسدادی ریوی شامل باز کردن راه های تنفسی تنگ میشود . را ه های تنفسی ممکن است توسط انقباض غیر ارادی عضلات که راه های هوایی (برونکواسپاسم) را احاطه کرده است ، تنگ شده باشد .
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر