راه کار های موثربی اختیاری ادرار پس از درمان سرطان پروستات عبارتند از : انجام ورزش های کف لگن(کگل) ، مراقبت های حمایتی ، دارو درمانی ، تحریک الکتریکی عصبی و عضلانی و .......
بیوفیدبک تکنیکی است که به وسیله آن می توان یاد گرفت چگونه برخی عملکردهای بدن، مانند ضربان قلب، را کنترل کرد. در بیوفیدبک حسگرهای الکتریکی به بدن متصل می شود که از طریق آنها اطلاعاتی از بدن دریافت می شود.
هنگامیکه ماهیچه های لگن که کنترل انتشار ادرار و مثانه رابه عهده دارند ، ضعیف میشوند بی اختیاری ادرار در زنان رخ می دهد، این عضلات همچنین با بالا رفتن سن ضعیف تر میشوند. عضلات اغلب پس از یائسگی به علت پایین بودن سطح استروژن تضعیف میشوند. زایمان، جراحی لگن، و آسیب به مجرای ادرار همچنین می تواند عضلات را تضعیف کند.
گاهی اوقات با معاینه فیزیکی می توان اختلالات پروستات، شکم و یا سیستم عصبی که ممکن است باعث بی اختیاری شود و یا به بروزاین مشکل کمک می کند را تشخیص داد.
مشکلات کنترل مثانه بخصوص درسالمندان بسیارشایع است. بی اختیاری ادرارممکن است فقط دریک دوره کوتاه مدت و به علت عفونت ادراری، مصرف دارو، و یا یبوست اتفاق بیفتد.
نوروپاتی دیابتی به اعصاب شما آسیب می رساند. این آسیب نوروپاتی نامیده می شود که ممکن است دردناک باشد. این مشکل به شکل های مختلفی بروز می کند که همه آنها به سطح قند خون مرتبط می شوند که ممکن است خیلی بالا یا خیلی پایین باشد. برای پیشگیری از این مشکل باید سطح قند خون خود را کنترل کنید.
درمانهای بسیاری برای پروستات بزرگ شده (BPH) وجود دارد اما همه این درمانها عوارض جانبی و مشکلاتی نیز به دنبال دارند. درموارد بسیاری دستشویی رفتن شبانه آقایان اولین نشانه بزرگ شدن پروستات است.
خشکی دهان غالبا در اثر کمبود ترشح بزاق دهان رخ می دهد. همه ما برای هضم غذا ، مرطوب نگه داشتن و پاک کردن دهان نیاز به ترشح بزاق دهان داریم .همچنین ترشح بزاق دهان از بروزعفونت جلوگیری کرده و رشد باکتری ها و قارچ ها در دهان را کنترل می کند .
مهمترین عوامل خطر در بی اختیاری ادراری شامل بارداری و زایمان طبيعي، جراحی دستگاه ادراری، ضعف عضلات کف لگن، سکته ی مغزی، چاقي مفرط، اختلالات مغزی مانند بیناری پارکینسون و تمرینات شدید ورزشی است.
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
سوالات خود پیرامون مسايل پزشکی را از سبزوسالم بپرسید. توضیحات بیشتر